Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Suzuki S-CROSS 8 070 000 Ft-tól

SUZUKI S-CROSS

Legyen szó kényelemről, praktikus kiegészítőkről vagy biztonságról, az S-CROSS kívül-belül felkészülve várja, hogy útra keljen vele. Bevásárlás, munkába járás vagy egy kalandos hétvége? Az S-CROSS mindenre készen áll. Lépjen túl a határain!

Garantáltan Legjobb Ár Program

Elsődleges célunk az Ön maximális elégedettsége, amihez a minőségi munka és szakértelem mellett, elengedhetetlen, hogy az általunk forgalmazott autómárkák modelljeit a piacon a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk. Annak bizonyítékaként, hogy mi ezt komolyan gondoljuk, elindítjuk a Garantáltan Legjobb Ár Programunkat, amelynek keretén belül biztosítjuk, hogy Ön a legkedvezőbb áron juthasson hozzá új autójához, legyen szó személy- vagy haszongépjárműről.*


Ha másik márkaszalontól bekért érvényes árajánlata van, amelyik az általunk is értékesített, azonos paraméterekkel rendelkező autót alacsonyabb áron kínálja, vagy amennyiben az általunk küldött árajánlat megküldését követő 10 napon belül talál olyan céget Magyarország területén, amely új autó vásárlás esetén, ugyanazt gépjármű modellt alacsonyabb áron kínálja, akkor mi vállaljuk, hogy az adott új autót minimum azonos áron kínáljuk megvételre* Program részletei itt >>

0%THM SUZUKI+ FINANSZÍROZÁS!

Legyen saját vagy cégautója Suzuki+ finanszírozással! A zárt és nyílt végű konstrukcióban is elérhető Suzuki+ segítségével, akár 0% THM-es lízingfinanszírozással lehet új Suzuki személygépjárműve! Finanszírozási ajánlatunk magán- és jogi személyek számára is elérhető, mert a Suzuki széles személygépjármű-palettájában mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt.

Éljen ezzel az egyedülálló ajánlattal, és vegyen fel maximum 3 millió forintot 12 hónapra, vagy maximum 1 millió forintot legfeljebb 36 hónapra, mert mindkét esetben 0%-os THM-mel számolhat! Mindkét lízingkonstrukció esetén a havi lízingdíj fix, a futamidő végéig nem változik. Az ajánlat részleteivel és más hitelösszegek esetén érvényes kalkulációkkal kapcsolatban forduljon Suzuki márkakereskedésünkben értékesítő kollégáinkhoz!
BÁTRAN LÉPJEN TÚL A HATÁRAIN
Az élet mindig új kihívások elé állít minket, de az S-CROSS minden pillanatban megkönnyíti a választást, hogy bátran az események elébe mehessen. A merész, magabiztos SUV-stílus, a fejlett vezetéstámogató rendszerek és az intelligens biztonsági rendszerek csak a kezdetet jelentik. A barátok, család és a csomagok számára rendelkezésre álló tágas tér, valamint az AllGrip technológia segítségével uralhatja az utat, bármerre is járjon. Ne aggódjon hát amiatt, hogy mi lesz!

TELJESÍTMÉNY
Dinamikus motorjaival és precíz váltóival az S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

OKOS KIJELZŐ
Az érintőpaneles infotainment-rendszer segítségével folyamatos kapcsolatban áll autójával, mivel a kijelzőn megjelennek az üzemanyag-felhasználásra, hatótávra, hibrid energiaáramlásra vonatkozó információk, egyéb figyelmeztetések és a hátsó, valamint a 360 fokos kamera képe is.

S-CROSS Külső

Gyakran hallani, hogy ne ítéljünk az első benyomás alapján – azonban az S-CROSS már az első pillantásra feltárja valódi karakterét. Egyből látszik rajta, hogy ez egy strapabíró SUV, amely kétséget sem hagy jelenléte felől – a túlméretezett felső és alsó hűtőrácsok figyelmet követelnek és kalandért kiáltanak. Közelebbről megvizsgálva azonban azt is észrevehetjük, hogy stílusos, elegáns és kifinomult járművel van dolgunk.


Hatásos SUV-stílus
Az imponáló első benyomás minden esetben fontos, azonban az igazi hatást ennek tartóssága biztosítja. A lényeg a részletekben rejlik. Minél tovább nézi, annál jobban tetszik; az S-CROSS nem ígér kevesebbet ennél.

Stílusos első hűtőrács
A lenyűgöző zongoralakk-fekete első hűtőrács által biztosított dinamikus megjelenésnek köszönhetően az S-CROSS rögtön kiemelkedik a környezetéből. Még a krómozott díszítőelemek között elhelyezett elülső embléma is a hűtőrács erőteljes hatását sugározza.

Karakteres merészség
A szögletes első és hátsó kerékívek karaktert adnak az S-CROSS külső megjelenésének. Az első és hátsó lökhárító merész, ezüst díszítése hatásos első benyomást tesz, ami nyomatékosítja a magabiztos SUV-megjelenést.

S-CROSS Belső

Az S-CROSS tudja, hogy az életet élvezni kell. Legyen szó akár a napi közlekedésről, vagy élete új fejezetének kezdetéről, az S-CROSS teljesíti, amit ígér.


Határtalan belső
A tágas utastér a határtalanság érzetét nyújtja a nagyméretű szélvédőnek, valamint a magas oldalsó látótérnek köszönhetően. Jöjjön és nézze meg, mi hiányzott eddig!

Kényelmes terek
Az első és hátsó utastér egyaránt bőséges helyet kínál arra, hogy hátradőljön, lazítson és élvezze az utazást.

Állítható hátsó üléstámla
A hátsó üléstámla két pozícióba állítható a kényelem növelése, illetve a poggyásztér maximalizálása érdekében. (GL+ és GLX felszereltség esetében elérhető.)

S-CROSS Tulajdonságok

A választott életút személyes és szubjektív döntés, amiben az S-CROSS segítő kezet nyújt, mert vannak napok, amikor kedve támadhat új utakat felfedezni.


LÁGY HIBRID RENDSZER
Az S-CROSS hibrid rendszerével ösztönösen érzi, hogy mit és mikor akar – legyen szó akár az üzemanyag-hatékonyság maximalizálásáról ráérős vezetés közben, vagy a motorerő növeléséről, amikor szüksége van rá.

 • 48V lágy hibrid rendszer
 • A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik.

  A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését.

  Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

  NÉGY VÁLASZTHATÓ ÜZEMMÓD
  A négy, könnyen kiválasztható üzemmód segítségével beállíthatja a vezetési körülményekhez legjobban illő 4WD-konfigurációt. Csak válasszon, és vezessen magabiztosan – az AllGripSelect teszi a dolgát.


 • Auto üzemmód
 • Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.

 • Sport üzemmód
 • Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra.

 • Snow üzemmód
 • Optimális beállítás a havas, poros és csúszós utakra: nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsítasz.

 • Lock üzemmód
 • Ez az üzemmód kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából azáltal, hogy a rendszer maximális nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre. Használatakor 60 km/órás sebességnél az S-CROSS automatikusan átkapcsol Snow üzemmódba.

  OKOS KIJELZŐ
  Az érintőpaneles infotainment-rendszer segítségével folyamatos kapcsolatban áll autójával, mivel a kijelzőn megjelennek az üzemanyag-felhasználásra, hatótávra, hibrid energiaáramlásra vonatkozó információk, egyéb figyelmeztetések és a hátsó, valamint a 360 fokos kamera képe is.


  A GL és GL+ felszereltség alaptartozéka a 7 colos WVGA kijelző, míg a GLX felszereltségi szinten olyan 9 colos HD-kijelző, valamint fedélzeti navigációs rendszer* található, amely még a hangfelismerést is támogatja.

  TELJES KÖRŰ VÉDELEM
  Amellett, hogy bárhova eljuthat vele, számíthat arra is, hogy a Suzuki biztonsági rendszerei Önre és utasaira is figyelnek. A fejlett, aktív biztonsági rendszerek és a legújabb szenzorok és digitális technológiák kombinációja kényelmes és pihentető utazást biztosít az S-CROSS-ban.

  A SUZUKI FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREI*
  A Suzuki elkötelezett aziránt, hogy biztonságot és nyugalmat biztosítson számos vezetési szituációban. A kényelmes és stresszmentes vezetői élmény egyik legfontosabb eleme a magabiztosság – mind az autó, mind a vezetés vonatkozásában. A Suzuki fejlett vezetéstámogató rendszerei egyszerűen élvezetesebbé teszik a vezetést.


  360 FOKOS KAMERA
  A 360 fokos nézet növeli a biztonságot és kényelmet. A négy (első, hátsó és két oldalsó) kamera változatos nézőpontokat kínál, beleértve a 3D-nézetet a biztonságos induláshoz, valamint a felülnézetet a biztonságosabb parkolás érdekében. Elérhető a 9 colos érintőpaneles infotainment-rendszerrel együtt, amely a GLX szint alapfelszereltségének része.

  A 360 fokos nézetet adó kamerának vannak holtterei, ezért nem helyettesíti a biztonságos vezetést. Kérjük, ne hagyatkozzon kizárólag erre a rendszerre! Mindig vezessen biztonságosan!

  Ajánlatkérés  Jelentkezés tesztvezetésre
  AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


  Kapcsolódó ajánlatunk

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -17%

  9 720 000 Ft

    

  8 070 000 Ft  

  HAVI 114 721 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT

  Modell kód: R4X9
  9 720 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56724
  8 070 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-56724

  Szín:TITÁNSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁNSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -17%

  9 720 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 115 005 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT

  Modell kód: R4X9
  9 720 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56725
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-56725

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -15%

  9 550 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 115 005 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT

  Modell kód: R4X9
  9 550 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56730
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-56730

  Szín:RAGYOGÓ FEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓ FEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-07-06

  -15%

  9 550 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 115 005 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT

  Modell kód: R4X9
  9 550 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56838
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-56838

  Szín:RAGYOGÓ FEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓ FEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 550 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 115 005 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4X9
  9 550 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501080
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-501080

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 550 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 115 005 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4X9
  9 550 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501101
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-501101

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 550 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 115 005 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4X9
  9 550 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501102
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-501102

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 550 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 115 005 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4X9
  9 550 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501081
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-501081

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 550 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 115 005 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4X9
  9 550 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501079
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-501079

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-31

  -15%

  9 550 000 Ft

    

  8 110 000 Ft  

  HAVI 115 290 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT

  Modell kód: R4X9
  9 550 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56694
  8 110 000 Ft
  Modell kód: R4X9
  Hirdetési kód: PRCAR-56694

  Szín:RAGYOGÓ FEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓ FEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -16%

  9 920 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56721
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56721

  Szín:SELYMESSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -16%

  9 920 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56726
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56726

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -16%

  9 920 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56729
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56729

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -15%
  FOGLALVA!

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56734
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56734

  Szín:RAGYOGÓ FEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓ FEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Részletek   
  Részletek   

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -16%

  9 920 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56737
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56737

  Szín:KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-04

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56700
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56700

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-04

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56702
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56702

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-20

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56718
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56718

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-20

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56778
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56778

  Szín:RAGYOGÓ FEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓ FEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-22

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56780
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56780

  Szín:RAGYOGÓ FEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓ FEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-14

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56784
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56784

  Szín:KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-16

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56785
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56785

  Szín:KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-30

  -16%

  9 920 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56882
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56882

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-20

  -16%

  9 920 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56887
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56887

  Szín:SELYMESSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-20

  -16%

  9 920 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56888
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56888

  Szín:TITÁNSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁNSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-20

  -16%

  9 920 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56889
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56889

  Szín:TITÁNSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁNSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-20

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56890
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-56890

  Szín:RAGYOGÓ FEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓ FEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501103
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-501103

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501082
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-501082

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501104
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-501104

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501083
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-501083

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  9 750 000 Ft

    

  8 290 000 Ft  

  HAVI 117 848 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XA
  9 750 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501090
  8 290 000 Ft
  Modell kód: R4XA
  Hirdetési kód: PRCAR-501090

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-01

  -15%

  10 500 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT

  Modell kód: R4XC
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56696
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-56696

  Szín:TITÁNSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁNSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-02

  -15%

  10 500 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT

  Modell kód: R4XC
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56843
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-56843

  Szín:TITÁNSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁNSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-20

  -15%

  10 500 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT

  Modell kód: R4XC
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56844
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-56844

  Szín:SELYMESSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-20

  -17%

  10 670 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT

  Modell kód: R4XC
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56872
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-56872

  Szín:TITÁNSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁNSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -17%

  10 670 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT

  Modell kód: R4XC
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56873
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-56873

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-05-30

  -17%

  10 670 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT

  Modell kód: R4XC
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56876
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-56876

  Szín:TITÁNSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁNSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  10 500 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XC
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501106
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-501106

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  10 500 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XC
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501105
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-501105

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  10 500 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XC
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501085
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-501085

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  10 500 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XC
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501086
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-501086

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -15%

  10 500 000 Ft

    

  8 900 000 Ft  

  HAVI 126 520 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XC
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501087
  8 900 000 Ft
  Modell kód: R4XC
  Hirdetési kód: PRCAR-501087

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-07-05

  -14%

  10 420 000 Ft

    

  8 990 000 Ft  

  HAVI 127 799 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R4XB
  10 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56833
  8 990 000 Ft
  Modell kód: R4XB
  Hirdetési kód: PRCAR-56833

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -14%

  10 420 000 Ft

    

  8 990 000 Ft  

  HAVI 127 799 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XB
  10 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501107
  8 990 000 Ft
  Modell kód: R4XB
  Hirdetési kód: PRCAR-501107

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -14%

  10 420 000 Ft

    

  8 990 000 Ft  

  HAVI 127 799 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XB
  10 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501108
  8 990 000 Ft
  Modell kód: R4XB
  Hirdetési kód: PRCAR-501108

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -14%

  10 420 000 Ft

    

  8 990 000 Ft  

  HAVI 127 799 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XB
  10 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501084
  8 990 000 Ft
  Modell kód: R4XB
  Hirdetési kód: PRCAR-501084

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -14%

  10 420 000 Ft

    

  8 990 000 Ft  

  HAVI 127 799 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XB
  10 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501088
  8 990 000 Ft
  Modell kód: R4XB
  Hirdetési kód: PRCAR-501088

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -14%

  10 420 000 Ft

    

  8 990 000 Ft  

  HAVI 127 799 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XB
  10 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501096
  8 990 000 Ft
  Modell kód: R4XB
  Hirdetési kód: PRCAR-501096

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-22

  -13%

  10 670 000 Ft

    

  9 240 000 Ft  

  HAVI 131 353 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

  Modell kód: R4XE
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56836
  9 240 000 Ft
  Modell kód: R4XE
  Hirdetési kód: PRCAR-56836

  Szín:TITÁNSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁNSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  10 670 000 Ft

    

  9 240 000 Ft  

  HAVI 131 353 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CS-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XE
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501089
  9 240 000 Ft
  Modell kód: R4XE
  Hirdetési kód: PRCAR-501089

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  10 670 000 Ft

    

  9 240 000 Ft  

  HAVI 131 353 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XE
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501109
  9 240 000 Ft
  Modell kód: R4XE
  Hirdetési kód: PRCAR-501109

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  10 670 000 Ft

    

  9 240 000 Ft  

  HAVI 131 353 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XE
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501110
  9 240 000 Ft
  Modell kód: R4XE
  Hirdetési kód: PRCAR-501110

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  10 670 000 Ft

    

  9 240 000 Ft  

  HAVI 131 353 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XE
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501094
  9 240 000 Ft
  Modell kód: R4XE
  Hirdetési kód: PRCAR-501094

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  10 670 000 Ft

    

  9 240 000 Ft  

  HAVI 131 353 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XE
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501095
  9 240 000 Ft
  Modell kód: R4XE
  Hirdetési kód: PRCAR-501095

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  10 670 000 Ft

    

  9 240 000 Ft  

  HAVI 131 353 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XE
  10 670 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501097
  9 240 000 Ft
  Modell kód: R4XE
  Hirdetési kód: PRCAR-501097

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-14

  -13%

  11 170 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 138 461 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT

  Modell kód: R4XD
  11 170 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56840
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R4XD
  Hirdetési kód: PRCAR-56840

  Szín:SELYMESSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-30

  -14%

  11 340 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 138 461 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT

  Modell kód: R4XD
  11 340 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56875
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R4XD
  Hirdetési kód: PRCAR-56875

  Szín:SELYMESSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2024-06-20

  -14%

  11 340 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 138 461 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT

  Modell kód: R4XD
  11 340 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-56879
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R4XD
  Hirdetési kód: PRCAR-56879

  Szín:SELYMESSZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESSZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  11 170 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 138 461 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XD
  11 170 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501100
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R4XD
  Hirdetési kód: PRCAR-501100

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  11 170 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 138 461 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XD
  11 170 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501093
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R4XD
  Hirdetési kód: PRCAR-501093

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  11 170 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 138 461 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XD
  11 170 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501092
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R4XD
  Hirdetési kód: PRCAR-501092

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  11 420 000 Ft

    

  9 990 000 Ft  

  HAVI 142 015 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XF
  11 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501111
  9 990 000 Ft
  Modell kód: R4XF
  Hirdetési kód: PRCAR-501111

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  11 420 000 Ft

    

  9 990 000 Ft  

  HAVI 142 015 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XF
  11 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501098
  9 990 000 Ft
  Modell kód: R4XF
  Hirdetési kód: PRCAR-501098

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  11 420 000 Ft

    

  9 990 000 Ft  

  HAVI 142 015 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XF
  11 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501091
  9 990 000 Ft
  Modell kód: R4XF
  Hirdetési kód: PRCAR-501091

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -13%

  11 420 000 Ft

    

  9 990 000 Ft  

  HAVI 142 015 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA 2024-ES MODELL!! RENDELHETŐ

  Modell kód: R4XF
  11 420 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501099
  9 990 000 Ft
  Modell kód: R4XF
  Hirdetési kód: PRCAR-501099

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -14%

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 198 831 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4XG
  12 150 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501023
  10 490 000 Ft
  Modell kód: R4XG
  Hirdetési kód: PRCAR-501023

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  3+7ÉV GARANCIA

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 198 831 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4XG
  12 150 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501025
  10 490 000 Ft
  Modell kód: R4XG
  Hirdetési kód: PRCAR-501025

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 149 123 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4XG
  12 150 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501032
  10 490 000 Ft
  Modell kód: R4XG
  Hirdetési kód: PRCAR-501032

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  0 cm3

  Benzin

  2024

  0 kW / 0 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  3+7ÉV GARANCIA

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 198 831 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4XG
  12 150 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501024
  10 490 000 Ft
  Modell kód: R4XG
  Hirdetési kód: PRCAR-501024

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 198 831 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4XG
  12 150 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501031
  10 490 000 Ft
  Modell kód: R4XG
  Hirdetési kód: PRCAR-501031

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 198 831 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4XG
  12 150 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501030
  10 490 000 Ft
  Modell kód: R4XG
  Hirdetési kód: PRCAR-501030

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 149 123 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4XG
  12 150 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501029
  10 490 000 Ft
  Modell kód: R4XG
  Hirdetési kód: PRCAR-501029

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  0 cm3

  Benzin

  2024

  0 kW / 0 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  AKÁR 0% THM

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 198 831 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.5 GL+ 2WD 6AGS

  Modell kód: R4XG
  12 150 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-501026
  10 490 000 Ft
  Modell kód: R4XG
  Hirdetési kód: PRCAR-501026

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1462 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2024

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:AUT (6 FOK.)

  -

  1462 cm3

  Hybrid

  2024

  95 kW / 127 LE

  AUT (6 FOK.)

  Rendelés alatt

  -14%
  AKÁR 0% THM

  12 150 000 Ft

    

  10 490 000 Ft  

  HAVI 198 831 FT-TÓL!