Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Suzuki S-CROSS 7 060 000 Ft-tól

SUZUKI S-CROSS

Legyen szó kényelemről, praktikus kiegészítőkről vagy biztonságról, az S-CROSS kívül-belül felkészülve várja, hogy útra keljen vele. Bevásárlás, munkába járás vagy egy kalandos hétvége? Az S-CROSS mindenre készen áll. Lépjen túl a határain!

WINTER+ AKCIÓ

Új Suzuki S-Cross modellek készletről most akár 1.940.000 Ft árelőnnyel, és 0% THM-mel!*


*További részletek kereskedésünkben!
BÁTRAN LÉPJEN TÚL A HATÁRAIN
Az élet mindig új kihívások elé állít minket, de az S-CROSS minden pillanatban megkönnyíti a választást, hogy bátran az események elébe mehessen. A merész, magabiztos SUV-stílus, a fejlett vezetéstámogató rendszerek és az intelligens biztonsági rendszerek csak a kezdetet jelentik. A barátok, család és a csomagok számára rendelkezésre álló tágas tér, valamint az AllGrip technológia segítségével uralhatja az utat, bármerre is járjon. Ne aggódjon hát amiatt, hogy mi lesz!

TELJESÍTMÉNY
Dinamikus motorjaival és precíz váltóival az S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

OKOS KIJELZŐ
Az érintőpaneles infotainment-rendszer segítségével folyamatos kapcsolatban áll autójával, mivel a kijelzőn megjelennek az üzemanyag-felhasználásra, hatótávra, hibrid energiaáramlásra vonatkozó információk, egyéb figyelmeztetések és a hátsó, valamint a 360 fokos kamera képe is.


*Az akciós fix kamatozású 0% THM finanszírozási ajánlat magánszemélyek, egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére vehető igénybe, és minden készletről elérhető új Suzuki személy gépjármű modellre érvényes, kivéve Jimny. A 0% THM finanszírozási ajánlat 12 hónapos futamidő esetén 3millió Ft hitelösszegig vagy 1millió Ft hitelösszegre 36 hónap futamidőig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek! A pontos részletek és további finanszírozási ajánlataink felől kérjük érdeklődjön márkakereskedésünkben!

**A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2023.07.01-től megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. Az ajánlat visszavonásig érvényes! A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

S-CROSS Külső

Gyakran hallani, hogy ne ítéljünk az első benyomás alapján – azonban az S-CROSS már az első pillantásra feltárja valódi karakterét. Egyből látszik rajta, hogy ez egy strapabíró SUV, amely kétséget sem hagy jelenléte felől – a túlméretezett felső és alsó hűtőrácsok figyelmet követelnek és kalandért kiáltanak. Közelebbről megvizsgálva azonban azt is észrevehetjük, hogy stílusos, elegáns és kifinomult járművel van dolgunk.


Hatásos SUV-stílus
Az imponáló első benyomás minden esetben fontos, azonban az igazi hatást ennek tartóssága biztosítja. A lényeg a részletekben rejlik. Minél tovább nézi, annál jobban tetszik; az S-CROSS nem ígér kevesebbet ennél.

Stílusos első hűtőrács
A lenyűgöző zongoralakk-fekete első hűtőrács által biztosított dinamikus megjelenésnek köszönhetően az S-CROSS rögtön kiemelkedik a környezetéből. Még a krómozott díszítőelemek között elhelyezett elülső embléma is a hűtőrács erőteljes hatását sugározza.

Karakteres merészség
A szögletes első és hátsó kerékívek karaktert adnak az S-CROSS külső megjelenésének. Az első és hátsó lökhárító merész, ezüst díszítése hatásos első benyomást tesz, ami nyomatékosítja a magabiztos SUV-megjelenést.

S-CROSS Belső

Az S-CROSS tudja, hogy az életet élvezni kell. Legyen szó akár a napi közlekedésről, vagy élete új fejezetének kezdetéről, az S-CROSS teljesíti, amit ígér.


Határtalan belső
A tágas utastér a határtalanság érzetét nyújtja a nagyméretű szélvédőnek, valamint a magas oldalsó látótérnek köszönhetően. Jöjjön és nézze meg, mi hiányzott eddig!

Kényelmes terek
Az első és hátsó utastér egyaránt bőséges helyet kínál arra, hogy hátradőljön, lazítson és élvezze az utazást.

Állítható hátsó üléstámla
A hátsó üléstámla két pozícióba állítható a kényelem növelése, illetve a poggyásztér maximalizálása érdekében. (GL+ és GLX felszereltség esetében elérhető.)

S-CROSS Tulajdonságok

A választott életút személyes és szubjektív döntés, amiben az S-CROSS segítő kezet nyújt, mert vannak napok, amikor kedve támadhat új utakat felfedezni.


LÁGY HIBRID RENDSZER
Az S-CROSS hibrid rendszerével ösztönösen érzi, hogy mit és mikor akar – legyen szó akár az üzemanyag-hatékonyság maximalizálásáról ráérős vezetés közben, vagy a motorerő növeléséről, amikor szüksége van rá.

 • 48V lágy hibrid rendszer
 • A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik.

  A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését.

  Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

  NÉGY VÁLASZTHATÓ ÜZEMMÓD
  A négy, könnyen kiválasztható üzemmód segítségével beállíthatja a vezetési körülményekhez legjobban illő 4WD-konfigurációt. Csak válasszon, és vezessen magabiztosan – az AllGripSelect teszi a dolgát.


 • Auto üzemmód
 • Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.

 • Sport üzemmód
 • Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra.

 • Snow üzemmód
 • Optimális beállítás a havas, poros és csúszós utakra: nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsítasz.

 • Lock üzemmód
 • Ez az üzemmód kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából azáltal, hogy a rendszer maximális nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre. Használatakor 60 km/órás sebességnél az S-CROSS automatikusan átkapcsol Snow üzemmódba.

  OKOS KIJELZŐ
  Az érintőpaneles infotainment-rendszer segítségével folyamatos kapcsolatban áll autójával, mivel a kijelzőn megjelennek az üzemanyag-felhasználásra, hatótávra, hibrid energiaáramlásra vonatkozó információk, egyéb figyelmeztetések és a hátsó, valamint a 360 fokos kamera képe is.


  A GL és GL+ felszereltség alaptartozéka a 7 colos WVGA kijelző, míg a GLX felszereltségi szinten olyan 9 colos HD-kijelző, valamint fedélzeti navigációs rendszer* található, amely még a hangfelismerést is támogatja.

  TELJES KÖRŰ VÉDELEM
  Amellett, hogy bárhova eljuthat vele, számíthat arra is, hogy a Suzuki biztonsági rendszerei Önre és utasaira is figyelnek. A fejlett, aktív biztonsági rendszerek és a legújabb szenzorok és digitális technológiák kombinációja kényelmes és pihentető utazást biztosít az S-CROSS-ban.

  A SUZUKI FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREI*
  A Suzuki elkötelezett aziránt, hogy biztonságot és nyugalmat biztosítson számos vezetési szituációban. A kényelmes és stresszmentes vezetői élmény egyik legfontosabb eleme a magabiztosság – mind az autó, mind a vezetés vonatkozásában. A Suzuki fejlett vezetéstámogató rendszerei egyszerűen élvezetesebbé teszik a vezetést.


  360 FOKOS KAMERA
  A 360 fokos nézet növeli a biztonságot és kényelmet. A négy (első, hátsó és két oldalsó) kamera változatos nézőpontokat kínál, beleértve a 3D-nézetet a biztonságos induláshoz, valamint a felülnézetet a biztonságosabb parkolás érdekében. Elérhető a 9 colos érintőpaneles infotainment-rendszerrel együtt, amely a GLX szint alapfelszereltségének része.

  A 360 fokos nézetet adó kamerának vannak holtterei, ezért nem helyettesíti a biztonságos vezetést. Kérjük, ne hagyatkozzon kizárólag erre a rendszerre! Mindig vezessen biztonságosan!

  Ajánlatkérés  Jelentkezés tesztvezetésre
  AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


  Kapcsolódó ajánlatunk

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500904
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500904

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL RENDELHETŐ

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500362
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500362

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500903
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500903

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -11%

  7 950 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS GL

  Modell kód: R42C
  7 950 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500520
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500520

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL RENDELHETŐ

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500304
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500304

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500921
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500921

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Benzin

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500916
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500916

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL RENDELHETŐ

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500917
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500917

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500914
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500914

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL RENDELHETŐ

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500915
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500915

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  9 000 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500806
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500806

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -21%

  8 920 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R42C
  8 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500891
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500891

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom73 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  73 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -21%

  8 920 000 Ft

    

  7 060 000 Ft  

  HAVI 100 363 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS GL 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R42C
  8 920 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500892
  7 060 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500892

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom73 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  73 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-11-30

  -24%

  9 450 000 Ft

    

  7 190 000 Ft  

  HAVI 102 211 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52807
  7 190 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52807

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 520 000 Ft  

  HAVI 106 902 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+FLOTTÁS VÁSÁRLÁS ESETÉN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500347
  7 520 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500347

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 520 000 Ft  

  HAVI 106 902 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ FLOTTÁS VÁSÁRLÁS ESETÉN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500807
  7 520 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500807

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53800
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53800

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -21%

  9 620 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53801
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53801

  Szín:SELYMESEZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESEZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53802
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53802

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -21%

  9 620 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53804
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53804

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53806
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53806

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -21%

  9 620 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53807
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53807

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -21%

  9 620 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53840
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53840

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53841
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53841

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%
  FOGLALVA!

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-54101
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-54101

  Szín:KOZMIKUSFEKETE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KOZMIKUSFEKETE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Részletek   
  Részletek   

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-54215
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-54215

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-54210
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-54210

  Szín:SELYMESEZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESEZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-54209
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-54209

  Szín:SELYMESEZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESEZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-54180
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-54180

  Szín:SELYMESEZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESEZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-54114
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-54114

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53825
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53825

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53826
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-53826

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 520 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS GL+

  Modell kód: R3VY
  9 520 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500361
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500361

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500305
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500305

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500878
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500878

  Szín:EZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  EZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500880
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500880

  Szín:SZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500881
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500881

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500875
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500875

  Szín:FEKETE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  FEKETE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500862
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500862

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500863
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500863

  Szín:GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500864
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500864

  Szín:GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500865
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500865

  Szín:INDIGÓKÉK

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500866
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500866

  Szín:INDIGÓKÉK

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500867
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500867

  Szín:KANYON BARNA

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500868
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500868

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500869
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500869

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  1373 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500870
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500870

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  1373 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500871
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500871

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  1373 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500872
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500872

  Szín:-

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  1373 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500873
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500873

  Szín:KANYON BARNA

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500874
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500874

  Szín:FEKETE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  FEKETE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500876
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500876

  Szín:EZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  EZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500877
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500877

  Szín:SZÜRKE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SZÜRKE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500879
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500879

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500887
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500887

  Szín:-

  Hengerűrtartalom73 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  73 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500888
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500888

  Szín:-

  Hengerűrtartalom73 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  73 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500889
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500889

  Szín:-

  Hengerűrtartalom73 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  73 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -20%

  9 450 000 Ft

    

  7 580 000 Ft  

  HAVI 107 755 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500890
  7 580 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500890

  Szín:-

  Hengerűrtartalom73 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  73 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-11-30

  -26%

  10 270 000 Ft

    

  7 650 000 Ft  

  HAVI 108 750 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52845
  7 650 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-52845

  Szín:SELYMESEZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESEZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-11-30

  -26%

  10 270 000 Ft

    

  7 650 000 Ft  

  HAVI 108 750 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52849
  7 650 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-52849

  Szín:SELYMESEZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESEZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-11-30

  -26%

  10 270 000 Ft

    

  7 650 000 Ft  

  HAVI 108 750 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52891
  7 650 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-52891

  Szín:KOZMIKUSFEKETE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KOZMIKUSFEKETE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-12-08

  -26%

  10 270 000 Ft

    

  7 650 000 Ft  

  HAVI 108 750 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52908
  7 650 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-52908

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-11-30

  -26%

  10 270 000 Ft

    

  7 650 000 Ft  

  HAVI 108 750 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52918
  7 650 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-52918

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-11-30

  -26%

  10 270 000 Ft

    

  7 650 000 Ft  

  HAVI 108 750 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52928
  7 650 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-52928

  Szín:KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-11-30

  -26%

  10 270 000 Ft

    

  7 650 000 Ft  

  HAVI 108 750 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52937
  7 650 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-52937

  Szín:KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -19%

  9 620 000 Ft

    

  7 750 000 Ft  

  HAVI 110 172 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ METÁLFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500808
  7 750 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500808

  Szín:METÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  METÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -22%

  10 270 000 Ft

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52488
  8 020 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-52488

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -23%

  10 440 000 Ft

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53837
  8 020 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-53837

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -23%

  10 440 000 Ft

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53997
  8 020 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-53997

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -22%

  10 270 000 Ft

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-53831
  8 020 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-53831

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  10 240 000 Ft

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX RENDELHETŐ

  Modell kód: R3VZ
  10 240 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500309
  8 020 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500309

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VZ
  Bruttó: 8 020 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500905
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500905

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -22%

  10 240 000 Ft

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX RENDELHETŐ

  Modell kód: R3VZ
  10 240 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500310
  8 020 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500310

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD KÉSZLETEN

  Modell kód: R3VZ
  Bruttó: 8 020 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500906
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500906

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt

  -11%

  8 980 000 Ft

    

  8 020 000 Ft  

  HAVI 114 010 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS GLX

  Modell kód: R3VZ
  8 980 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500521
  8 020 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500521

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt