Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Suzuki S-CROSS 7 670 000 Ft-tól

SUZUKI S-CROSS modellek legjobb áron*

Legyen szó kényelemről, praktikus kiegészítőkről vagy biztonságról, az S-CROSS kívül-belül felkészülve várja, hogy útra keljen vele. Bevásárlás, munkába járás vagy egy kalandos hétvége? Az S-CROSS mindenre készen áll. Lépjen túl a határain!

SUZUKI FLOTTA+

Testreszabott finanszírozás céges mobilitási céljai eléréséhez. Alacsony fix havi költség, megbízható cégautók!

Egyéni vállalkozó, egy fős cégautó flottára, vagy nagyobb autóparkra van szüksége? A Suzuki flotta+ lízingkonstrukció a nehéz gazdasági körülményekre optimalizált alacsony havidíjas megoldást kínál Önnek. 40% önerő megfizetését követően, a megfelelő futamitő kiválasztásával bőven a százezres költség szint alatt tudja tartani a cégautó költségét. Kényelmes, biztonságos, gazdaságos megoldás minden feladatra, kellemetlen meglepetések nélkül. Kattintson az ajánlatkérésre, adjon meg néhány alap adatot, hogy illetékes kollégánk felvegye önnel a kapcsolatot.

BÁTRAN LÉPJEN TÚL A HATÁRAIN
Az élet mindig új kihívások elé állít minket, de az S-CROSS minden pillanatban megkönnyíti a választást, hogy bátran az események elébe mehessen. A merész, magabiztos SUV-stílus, a fejlett vezetéstámogató rendszerek és az intelligens biztonsági rendszerek csak a kezdetet jelentik. A barátok, család és a csomagok számára rendelkezésre álló tágas tér, valamint az AllGrip technológia segítségével uralhatja az utat, bármerre is járjon. Ne aggódjon hát amiatt, hogy mi lesz!

TELJESÍTMÉNY
Dinamikus motorjaival és precíz váltóival az S-CROSS mindig könnyedén küzdi le az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről, akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

OKOS KIJELZŐ
Az érintőpaneles infotainment-rendszer segítségével folyamatos kapcsolatban áll autójával, mivel a kijelzőn megjelennek az üzemanyag-felhasználásra, hatótávra, hibrid energiaáramlásra vonatkozó információk, egyéb figyelmeztetések és a hátsó, valamint a 360 fokos kamera képe is.


*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2023.04.01. - 2023.06.30. között megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Az általunk kínált legjobb árak magyarországi készleten lévő, azonos felszereltségű, színű és elérhetőségű modellekre vonatkoznak, és a konkurens ajánlatokat figyelembe véve kerültek megállapításra. Amennyiben bármelyik online ajánlat kedvezőbb árat kínál egy azonos modellre, kérjük, küldd el az ajánlatot értékesítő kollégáink részére. A tájékoztatás nem teljes körű! További részletek márkakereskedésünkben!

S-CROSS Külső

Gyakran hallani, hogy ne ítéljünk az első benyomás alapján – azonban az S-CROSS már az első pillantásra feltárja valódi karakterét. Egyből látszik rajta, hogy ez egy strapabíró SUV, amely kétséget sem hagy jelenléte felől – a túlméretezett felső és alsó hűtőrácsok figyelmet követelnek és kalandért kiáltanak. Közelebbről megvizsgálva azonban azt is észrevehetjük, hogy stílusos, elegáns és kifinomult járművel van dolgunk.


Hatásos SUV-stílus
Az imponáló első benyomás minden esetben fontos, azonban az igazi hatást ennek tartóssága biztosítja. A lényeg a részletekben rejlik. Minél tovább nézi, annál jobban tetszik; az S-CROSS nem ígér kevesebbet ennél.

Stílusos első hűtőrács
A lenyűgöző zongoralakk-fekete első hűtőrács által biztosított dinamikus megjelenésnek köszönhetően az S-CROSS rögtön kiemelkedik a környezetéből. Még a krómozott díszítőelemek között elhelyezett elülső embléma is a hűtőrács erőteljes hatását sugározza.

Karakteres merészség
A szögletes első és hátsó kerékívek karaktert adnak az S-CROSS külső megjelenésének. Az első és hátsó lökhárító merész, ezüst díszítése hatásos első benyomást tesz, ami nyomatékosítja a magabiztos SUV-megjelenést.

S-CROSS Belső

Az S-CROSS tudja, hogy az életet élvezni kell. Legyen szó akár a napi közlekedésről, vagy élete új fejezetének kezdetéről, az S-CROSS teljesíti, amit ígér.


Határtalan belső
A tágas utastér a határtalanság érzetét nyújtja a nagyméretű szélvédőnek, valamint a magas oldalsó látótérnek köszönhetően. Jöjjön és nézze meg, mi hiányzott eddig!

Kényelmes terek
Az első és hátsó utastér egyaránt bőséges helyet kínál arra, hogy hátradőljön, lazítson és élvezze az utazást.

Állítható hátsó üléstámla
A hátsó üléstámla két pozícióba állítható a kényelem növelése, illetve a poggyásztér maximalizálása érdekében. (GL+ és GLX felszereltség esetében elérhető.)

S-CROSS Tulajdonságok

A választott életút személyes és szubjektív döntés, amiben az S-CROSS segítő kezet nyújt, mert vannak napok, amikor kedve támadhat új utakat felfedezni.


LÁGY HIBRID RENDSZER
Az S-CROSS hibrid rendszerével ösztönösen érzi, hogy mit és mikor akar – legyen szó akár az üzemanyag-hatékonyság maximalizálásáról ráérős vezetés közben, vagy a motorerő növeléséről, amikor szüksége van rá.

 • 48V lágy hibrid rendszer
 • A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik.

  A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését.

  Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.

  NÉGY VÁLASZTHATÓ ÜZEMMÓD
  A négy, könnyen kiválasztható üzemmód segítségével beállíthatja a vezetési körülményekhez legjobban illő 4WD-konfigurációt. Csak válasszon, és vezessen magabiztosan – az AllGripSelect teszi a dolgát.


 • Auto üzemmód
 • Alacsony fogyasztást biztosít az átlagos útviszonyok közt. A rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.

 • Sport üzemmód
 • Élvezetesebb teljesítményt nyújt a kanyarokban, mivel nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A gázpedál/nyomaték-karakterisztika optimalizálásával a motor élénkebben reagál a gázadásra.

 • Snow üzemmód
 • Optimális beállítás a havas, poros és csúszós utakra: nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsítasz.

 • Lock üzemmód
 • Ez az üzemmód kiszabadítja az autót a hó, a sár vagy homok fogságából azáltal, hogy a rendszer maximális nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre. Használatakor 60 km/órás sebességnél az S-CROSS automatikusan átkapcsol Snow üzemmódba.

  OKOS KIJELZŐ
  Az érintőpaneles infotainment-rendszer segítségével folyamatos kapcsolatban áll autójával, mivel a kijelzőn megjelennek az üzemanyag-felhasználásra, hatótávra, hibrid energiaáramlásra vonatkozó információk, egyéb figyelmeztetések és a hátsó, valamint a 360 fokos kamera képe is.


  A GL és GL+ felszereltség alaptartozéka a 7 colos WVGA kijelző, míg a GLX felszereltségi szinten olyan 9 colos HD-kijelző, valamint fedélzeti navigációs rendszer* található, amely még a hangfelismerést is támogatja.

  TELJES KÖRŰ VÉDELEM
  Amellett, hogy bárhova eljuthat vele, számíthat arra is, hogy a Suzuki biztonsági rendszerei Önre és utasaira is figyelnek. A fejlett, aktív biztonsági rendszerek és a legújabb szenzorok és digitális technológiák kombinációja kényelmes és pihentető utazást biztosít az S-CROSS-ban.

  A SUZUKI FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZEREI*
  A Suzuki elkötelezett aziránt, hogy biztonságot és nyugalmat biztosítson számos vezetési szituációban. A kényelmes és stresszmentes vezetői élmény egyik legfontosabb eleme a magabiztosság – mind az autó, mind a vezetés vonatkozásában. A Suzuki fejlett vezetéstámogató rendszerei egyszerűen élvezetesebbé teszik a vezetést.


  360 FOKOS KAMERA
  A 360 fokos nézet növeli a biztonságot és kényelmet. A négy (első, hátsó és két oldalsó) kamera változatos nézőpontokat kínál, beleértve a 3D-nézetet a biztonságos induláshoz, valamint a felülnézetet a biztonságosabb parkolás érdekében. Elérhető a 9 colos érintőpaneles infotainment-rendszerrel együtt, amely a GLX szint alapfelszereltségének része.

  A 360 fokos nézetet adó kamerának vannak holtterei, ezért nem helyettesíti a biztonságos vezetést. Kérjük, ne hagyatkozzon kizárólag erre a rendszerre! Mindig vezessen biztonságosan!

  Ajánlatkérés  Jelentkezés tesztvezetésre
  AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


  Kapcsolódó ajánlatunk

  Rendelés alatt
  n/a

  -15%

  9 000 000 Ft

    

  7 670 000 Ft  

  HAVI 126 826 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL RENDELHETŐ

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500362
  7 670 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500362

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -15%

  9 000 000 Ft

    

  7 670 000 Ft  

  HAVI 126 826 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL RENDELHETŐ

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500304
  7 670 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500304

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -15%

  9 000 000 Ft

    

  7 670 000 Ft  

  HAVI 126 826 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R42C
  9 000 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500806
  7 670 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500806

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -16%

  9 170 000 Ft

    

  7 730 000 Ft  

  HAVI 127 819 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT

  Modell kód: R42C
  9 170 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51695
  7 730 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-51695

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -16%

  9 170 000 Ft

    

  7 730 000 Ft  

  HAVI 127 819 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL 2WD 6MT

  Modell kód: R42C
  9 170 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51698
  7 730 000 Ft
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-51698

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

    

  7 950 000 Ft  

  HAVI 131 456 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS GL

  Modell kód: R42C
  Bruttó: 7 950 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500520
  Modell kód: R42C
  Hirdetési kód: PRCAR-500520

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 450 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 133 771 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52107
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52107

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 450 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 133 771 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52156
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52156

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-05-31

  -14%

  9 450 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 133 771 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52171
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52171

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -14%

  9 450 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 133 771 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500305
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500305

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -14%

  9 450 000 Ft

    

  8 090 000 Ft  

  HAVI 133 771 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ RENDELHETŐ

  Modell kód: R3VY
  9 450 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500347
  8 090 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500347

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51779
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-51779

  Szín:KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51981
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-51981

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52005
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52005

  Szín:KOZMIKUSFEKETE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KOZMIKUSFEKETE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52036
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52036

  Szín:KOZMIKUSFEKETE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KOZMIKUSFEKETE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52065
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52065

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52019
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52019

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52056
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52056

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52062
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52062

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52096
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52096

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52099
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52099

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52151
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52151

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52152
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52152

  Szín:KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KANYON BARNA GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52095
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52095

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52112
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52112

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52113
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52113

  Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52147
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52147

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52148
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52148

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52150
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52150

  Szín:KOZMIKUSFEKETE

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  KOZMIKUSFEKETE

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52158
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52158

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52159
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52159

  Szín:SELYMESEZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESEZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 238 000 Ft  

  HAVI 136 219 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ METÁLFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500808
  8 238 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500808

  Szín:METÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  METÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  Várható érkezés: 2023-05-30

  -14%

  9 620 000 Ft

    

  8 240 000 Ft  

  HAVI 136 252 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 2WD 6MT

  Modell kód: R3VY
  9 620 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-52164
  8 240 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-52164

  Szín:SELYMESEZÜST

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  SELYMESEZÜST

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -13%

  9 520 000 Ft

    

  8 300 000 Ft  

  HAVI 137 244 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS GL+

  Modell kód: R3VY
  9 520 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500361
  8 300 000 Ft
  Modell kód: R3VY
  Hirdetési kód: PRCAR-500361

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -19%

  10 440 000 Ft

    

  8 490 000 Ft  

  HAVI 140 385 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R4F4
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51232
  8 490 000 Ft
  Modell kód: R4F4
  Hirdetési kód: PRCAR-51232

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -19%

  10 440 000 Ft

    

  8 490 000 Ft  

  HAVI 140 385 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R4F4
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51235
  8 490 000 Ft
  Modell kód: R4F4
  Hirdetési kód: PRCAR-51235

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -19%

  10 440 000 Ft

    

  8 490 000 Ft  

  HAVI 140 385 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R4F4
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51267
  8 490 000 Ft
  Modell kód: R4F4
  Hirdetési kód: PRCAR-51267

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -19%

  10 440 000 Ft

    

  8 490 000 Ft  

  HAVI 140 385 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R4F4
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51270
  8 490 000 Ft
  Modell kód: R4F4
  Hirdetési kód: PRCAR-51270

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -19%

  10 440 000 Ft

    

  8 490 000 Ft  

  HAVI 140 385 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R4F4
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51268
  8 490 000 Ft
  Modell kód: R4F4
  Hirdetési kód: PRCAR-51268

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -14%

  10 190 000 Ft

    

  8 790 000 Ft  

  HAVI 145 346 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

  Modell kód: R3W0
  10 190 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500346
  8 790 000 Ft
  Modell kód: R3W0
  Hirdetési kód: PRCAR-500346

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -14%

  10 190 000 Ft

    

  8 790 000 Ft  

  HAVI 145 346 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

  Modell kód: R3W0
  10 190 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500363
  8 790 000 Ft
  Modell kód: R3W0
  Hirdetési kód: PRCAR-500363

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  10 270 000 Ft

    

  8 850 000 Ft  

  HAVI 146 338 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 270 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51484
  8 850 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-51484

  Szín:RAGYOGÓFEHÉR

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  RAGYOGÓFEHÉR

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  10 370 000 Ft

    

  8 890 000 Ft  

  HAVI 147 000 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT

  Modell kód: R3W0
  10 370 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51514
  8 890 000 Ft
  Modell kód: R3W0
  Hirdetési kód: PRCAR-51514

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -14%

  10 370 000 Ft

    

  8 890 000 Ft  

  HAVI 147 000 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GL+ 4WD 6MT

  Modell kód: R3W0
  10 370 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51515
  8 890 000 Ft
  Modell kód: R3W0
  Hirdetési kód: PRCAR-51515

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -13%

  10 250 000 Ft

    

  8 950 000 Ft  

  HAVI 147 992 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX RENDELHETŐ

  Modell kód: R3VZ
  10 250 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500309
  8 950 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500309

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -13%

  10 250 000 Ft

    

  8 950 000 Ft  

  HAVI 147 992 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX RENDELHETŐ

  Modell kód: R3VZ
  10 250 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500310
  8 950 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500310

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -13%

  10 250 000 Ft

    

  8 950 000 Ft  

  HAVI 147 992 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R3VZ
  10 250 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500809
  8 950 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500809

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

    

  8 990 000 Ft  

  HAVI 148 653 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS GLX

  Modell kód: R3VZ
  Bruttó: 8 990 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500521
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500521

  Szín:-

  Hengerűrtartalom0 cm3

  Üzemmód:Benzin

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:0 kW / 0 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  -

  0 cm3

  Benzin

  2023

  0 kW / 0 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -13%

  10 440 000 Ft

    

  9 050 000 Ft  

  HAVI 149 645 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 2WD 6MT

  Modell kód: R3VZ
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51787
  9 050 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-51787

  Szín:TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  TITÁN-SZÜRKE GYÖNGYMETÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -13%

  10 440 000 Ft

    

  9 050 000 Ft  

  HAVI 149 645 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX METÁLFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R3VZ
  10 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500810
  9 050 000 Ft
  Modell kód: R3VZ
  Hirdetési kód: PRCAR-500810

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -12%

  10 500 000 Ft

    

  9 220 000 Ft  

  HAVI 152 456 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX PANORÁMATETŐ RENDELHETŐ

  Modell kód: R3W6
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500313
  9 220 000 Ft
  Modell kód: R3W6
  Hirdetési kód: PRCAR-500313

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -12%

  10 500 000 Ft

    

  9 220 000 Ft  

  HAVI 152 456 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX PANORÁMATETŐ RENDELHETŐ

  Modell kód: R3W6
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500349
  9 220 000 Ft
  Modell kód: R3W6
  Hirdetési kód: PRCAR-500349

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -12%

  10 500 000 Ft

    

  9 220 000 Ft  

  HAVI 152 456 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX PANORÁMATETŐ SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R3W6
  10 500 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500811
  9 220 000 Ft
  Modell kód: R3W6
  Hirdetési kód: PRCAR-500811

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -12%

  10 690 000 Ft

    

  9 370 000 Ft  

  HAVI 154 937 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX PANORÁMATETŐ METÁLFÉNYEZÉSSEL

  Modell kód: R3W6
  10 690 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500812
  9 370 000 Ft
  Modell kód: R3W6
  Hirdetési kód: PRCAR-500812

  Szín:METÁL

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  METÁL

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -17%

  11 440 000 Ft

    

  9 490 000 Ft  

  HAVI 156 921 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA

  Modell kód: R4F8
  11 440 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51244
  9 490 000 Ft
  Modell kód: R4F8
  Hirdetési kód: PRCAR-51244

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -12%

  10 990 000 Ft

    

  9 690 000 Ft  

  HAVI 160 228 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

  Modell kód: R3W1
  10 990 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500311
  9 690 000 Ft
  Modell kód: R3W1
  Hirdetési kód: PRCAR-500311

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -12%

  10 990 000 Ft

    

  9 690 000 Ft  

  HAVI 160 228 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

  Modell kód: R3W1
  10 990 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500348
  9 690 000 Ft
  Modell kód: R3W1
  Hirdetési kód: PRCAR-500348

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -13%

  11 190 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 161 055 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT

  Modell kód: R3W1
  11 190 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-50989
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R3W1
  Hirdetési kód: PRCAR-50989

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -13%

  11 190 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 161 055 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT

  Modell kód: R3W1
  11 190 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51237
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R3W1
  Hirdetési kód: PRCAR-51237

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -13%

  11 190 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 161 055 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT

  Modell kód: R3W1
  11 190 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51238
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R3W1
  Hirdetési kód: PRCAR-51238

  Szín:DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  DINAMIKUS VÖRÖS GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -13%

  11 190 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 161 055 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT

  Modell kód: R3W1
  11 190 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51243
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R3W1
  Hirdetési kód: PRCAR-51243

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2022

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2022

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Készleten

  -13%

  11 190 000 Ft

    

  9 740 000 Ft  

  HAVI 161 055 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD 6MT

  Modell kód: R3W1
  11 190 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-51241
  9 740 000 Ft
  Modell kód: R3W1
  Hirdetési kód: PRCAR-51241

  Szín:INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 129 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  INDIGÓKÉK GYÖNGYHÁZ

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 129 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -12%

  11 240 000 Ft

    

  9 940 000 Ft  

  HAVI 164 362 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD PANORÁMATETŐ RENDELHETŐ

  Modell kód: R3W7
  11 240 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500316
  9 940 000 Ft
  Modell kód: R3W7
  Hirdetési kód: PRCAR-500316

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS

  Rendelés alatt
  n/a

  -12%

  11 240 000 Ft

    

  9 940 000 Ft  

  HAVI 164 362 FT-TÓL!

  SUZUKI S-CROSS 1.4 GLX 4WD PANORÁMATETŐ RENDELHETŐ

  Modell kód: R3W7
  11 240 000 Ft
  Hirdetési kód: PRCAR-500364
  9 940 000 Ft
  Modell kód: R3W7
  Hirdetési kód: PRCAR-500364

  Szín:ALAP

  Hengerűrtartalom1373 cm3

  Üzemmód:Hybrid

  Gyártási év2023

  Teljesítmény:95 kW / 127 LE

  Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

  ALAP

  1373 cm3

  Hybrid

  2023

  95 kW / 127 LE

  6 FOK. MANUÁLIS


  Ajánlatkérés
  Jelentkezés tesztvezetésre

  Munkatársaink


  Suzuki Fehérvár - Autócentrum Szabó
  Cím
  8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
  Telefon
  +36 (22) 200 500
  Szerviz
  +36 (30) 010 1427
  Nyitva tartás
  Értékesítés:
  Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
  Szombat: 09:00-13:00
  Vasárnap: Zárva

  Szerviz/Alkatrész:
  Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
  Szombat-Vasárnap: Zárva

  Visszahívást kérek


  Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk