Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Suzuki VITARA 7 210 000 Ft-tól

Suzuki Vitara

A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre. Használd ki a szabadidő-autók sokoldalúságát a Vitarával! A tágas, praktikusan variálható utastér és a kényelmi felszerelések a változatos hétköznapokon és a kalandos hétvégéken is segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.

SUZUKI FLOTTA+

Testreszabott finanszírozás céges mobilitási céljai eléréséhez. Alacsony fix havi költség, megbízható cégautók!

Egyéni vállalkozó, egy fős cégautó flottára, vagy nagyobb autóparkra van szüksége? A Suzuki flotta+ lízingkonstrukció a nehéz gazdasági körülményekre optimalizált alacsony havidíjas megoldást kínál Önnek. 40% önerő megfizetését követően, a megfelelő futamitő kiválasztásával bőven a százezres költség szint alatt tudja tartani a cégautó költségét. Kényelmes, biztonságos, gazdaságos megoldás minden feladatra, kellemetlen meglepetések nélkül. Kattintson az ajánlatkérésre, adjon meg néhány alap adatot, hogy illetékes kollégánk felvegye önnel a kapcsolatot.

3+7 ÉV HYBRID PRO GARANCIA
A Vitara hibrid modellhez a motort, az elektromotort, a hibrid rendszer elemeit, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodását és a váltószerkezetet illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia fogyasztók** részére 3 évig érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro+ (motor, elektrormotor, a hibrid rendszer elemei, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodása, külső töltőegység, váltószerkezet) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésünkben.

*A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2023.04.01. - 2023.06.30. között megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Az általunk kínált legjobb árak magyarországi készleten lévő, azonos felszereltségű, színű és elérhetőségű modellekre vonatkoznak, és a konkurens ajánlatokat figyelembe véve kerültek megállapításra. Amennyiben bármelyik online ajánlat kedvezőbb árat kínál egy azonos modellre, kérjük, küldd el az ajánlatot értékesítő kollégáink részére. A tájékoztatás nem teljes körű! További részletek márkakereskedésünkben!

Vitara Külső

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.


Magabiztos belépő
A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil
A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Modern részletek
A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó Fényszórók
A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is. A lökhárítókban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DLR) gondoskodik a biztonságos láthatósáról a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között leszenek a segítségedre.

Vitara Belső

A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastrében az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni az autóból. 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.


A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.

Praktikus csomagtartó
375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.

Tágas kesztyűtartó és praktikus tárolók
A Vitara kesztyűtartójában tökéletes helye van a használati útmutatónak, és minden másnak, amire út közben szükséged lehet. Az első ajtókban található térképzsebekben kényelmesen elférnek az úti holmik és egy nagyobb üdítős palack is.

Vitara Tulajdonságok

A megújult Vitara még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak. Projektek, mérföldkövek, célok – a felnőtt élet csupa felelősség. Ám a megbeszéléseken és ütemterveken túl mindannyiunkban rejlik egy mélyebb erő: a belső gyermek, készen arra, hogy előbújjon játszani! Szórakoztasd mindennap az úton vagy terepen nyújtott teljesítménnyel, izgalmas designnal és élvonalbeli technológiákkal. Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát!


Fejlett vezetést támogató rendszerek
A Vitarában megtaláható a Suzuki fejlett, szélvédőhöz erősített kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő) rendszere. A közepes és nagy hatótávolságon kitűnő teljesítményű, gyalogosok és sávjelzések észlelésére is alkalmas kamera, és a kis távolságon kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja hozzájárul a nyugodt és biztonságos vezetéshez.

Hét légzsák
A vezetési teljesítményt olyan biztonsági védőfunkciók egészítik ki, mint a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok, melyek csökkentik a mellkasra érkező erőket oldalirányú ütközések esetén, az SRS függönylégzsákok, melyek csökkentik a fejre érkező erőket, valamint a vezetőoldali SRS térdlégzsákok, melyek csökkentik a lábak alsó részére érkező erőket.


ESP®
Amennyiben kanyarmenetben a gépjármű elveszti stabilitását, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, azaz ESP®* automatikusan segíti a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében a motorvezérlésbe és a fékrendszerbe történő megfelelő beavatkozással.

A legkorszerűbb csatlakozás
A 7”-os érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, mint például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsoltható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiákkal is működik.


  • Android Auto - Az Android Auto érintésnyi közelségbe hozza a Google MapsTM térképeket, a GoogleTM keresést és a Google egyéb szolgáltatásait anélkül, hogy elvonná a figyelmet a vezetésről.
  • Apple CarPlay - Ha az USB porton keresztül csatlakoztatod kompatibilis iPhone készülékedet, az Apple CarPlay segítségével – akár hangvezérléssel, akár a beépített kijelző megérintésével – kezelheted telefonhívásaidat, böngészhetsz zenéid között, küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket, vagy kérhetsz útbaigazítást.
  • MirrorLink - Ha szeretnéd vezetés közben okostelefonod alkalmazásait az autó érintőképernyőjén is megjeleníteni, a MirrorLinkTM segítségével ez sem akadály.

Négyféle választható üzemmód
A középkonzolon található tárcsagomb megnyomásával és elforgatásával választhatod ki a megfelelőt az összkerékhajtási rendszer üzemmódjai közül. A műszeregység középső részén lévő színes információs kijelző tájékoztat az AllGrip rendszer aktuális beállításáról.

Meredek lejtőn könnyedén
A Vitara a lejtőkön is otthonosan mozog. A lejtmenetvezérlő aktiválásával az autó, amikor azt érzékeli, hogy a motorfék már nem elég, automatikusan fékez az ereszkedés sebességének mérséklésére. A rendszer egyenletes fékereje síkos lejtőn is csökkenti a megcsúszás esélyét, neked csak a kormányzásra kell koncentrálnod, hogy elkerüld az akadályokat.

Meggyőző teljesítmény
A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett. Japánban a Suzuki nagy tapasztalattal rendelkezik a turbófeltöltéses motorok terén, és ezt hasznosították a BoosterJet erőforrásoknál, amelyek a márkától ismert megbízhatóságot örökölték. A közvetlen üzemanyag-befecskendezés, a lefújó-szelep által vezérelt töltőnyomás, valamint a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk is hozzájárul a BoosterJet motorok hatékonyságához.

MYSUZUKI - Suzuki Hűségprogram

CSATLAKOZZON AZ EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEKÉRT!
Elindult a Suzuki Hűségprogramja!

Bemutatjuk a Suzuki Hűségprogramot, melynek keretében exkluzív ajánlatokat és hasznos tudnivalókat kínálunk Önnek. A hűségprogramban a lakossági és flottás ügyfeleink számára is egyedi ajánlatokat biztosítunk.

A MySuzuki oldalon keresztül elérhető a Suzuki már megszokott és kedvelt lakossági akciója, melynek igénybevételével kedvezményes fogyasztói áron juthat új Suzukihoz.*

A kedvezményes fogyasztói ár kiváltásához a Hűségprogramban való regisztráció, illetve a regisztráció során generált egyedi Ügyfélkód felhasználása szükséges.*

Hogyan tud kedvezményesen autót vásárolni?
Márkakereskedésükben a vásárlás során igazolnia kell, hogy már regisztrált a My Suzuki hűségprogramban és rendelkezik My Suzuki ID azonosítóval. Amennyiben még nem rendelkezik ilyennel, kollégáink készséggel a segítségére lesznek a létrehozásában.

INFORMÁCIÓ A REGISZTRÁCIÓRÓL ÉS A MY SUZUKI ID AZONOSÍTÓRÓL:
A kedvezményes autóvásárláshoz regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramban! Erősítse meg az e-mail fiókjába küldött aktiváló linket, így lesz végleges a regisztrációja! Lépjen be a fiókjába és az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg értékesítő kollégáinknak!

Miért érdemes regisztrálni a MySuzuki hűségprogramba?
A My Suzuki hűségprogramban HAMAROSAN ELÉRHETŐEK LESZNEK AZ Ön egyedi ajánlatai, kedvezményei! Amíg mi a kedvezményeken dolgozunk, regisztráljon, hogy elsőként értesíthessük Önt az aktív ajánlatokról! A kedvezményei regisztráció után válnak később elérhetővé, a My Suzuki fiókjába belépve, az Ajánlataim fül alatt. Regisztráljon és értesítjük a kedvezményekről!

Hogyan érvényesítheti kedvezményét?
A My Suzuki Hűségprogramban nem veszít időt! Regisztráljon és adja meg My Suzuki ID azonosítóját Márkakereskedőjének!

Hol találja az egyedi azonosítóját?
1. Regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramba!
2. Erősítse meg az e-mail fiókjába érkezett regisztrációs linket!
3. Lépjen be a My Suzuki fiókjába és kattintson az Adatlapjára!
4. Az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg Márkakereskedőjének!

Már élhet is az aktuális kedvezményekkel!
Céges Flottakedvezményeink minden, Cégbíróság által bejegyzett gazdasági társaság számára elérhetőek.

Egyedi Célcsoportos Flottakedvezményre jogosultak lehetnek azon vásárlóink, akik valamilyen kamara tagjai; személyfuvarozók; gépjárművezető-oktatók; egyházak vagy egyházi dolgozók; nemzetközi szervezetek-, diplomáciai testületek-, konzulátusok, Ipartestület tagjai; Suzuki márkakereskedések vagy a Magyar Suzuki Zrt. dolgozói; újságírók, őstermelők.

Regisztráljon Ön is, hogy azonnal igénybe vehesse a Suzuki Hűségprogram által nyújtott előnyöket!*

Az oldal folyamatosan bővül, így a jövőben újabb és újabb tartalmakkal valamint egyedi akciókkal várjuk a MySuzuki.hu-n.

*Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. További részletekért keresse Suzuki márkakereskedésünket! A Suzuki Hűségprogram részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt
n/a

-15%

8 490 000 Ft

  

7 210 000 Ft  

HAVI 119 220 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL RENDELHETŐ

Modell kód: V4TX
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500282
7 210 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500282

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-15%

8 490 000 Ft

  

7 210 000 Ft  

HAVI 119 220 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL RENDELHETŐ

Modell kód: V4TX
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500283
7 210 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500283

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-15%

8 490 000 Ft

  

7 210 000 Ft  

HAVI 119 220 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TX
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500813
7 210 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500813

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

8 660 000 Ft

  

7 380 000 Ft  

HAVI 122 031 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT

Modell kód: V4TX
8 660 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51984
7 380 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-51984

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-15%

8 660 000 Ft

  

7 380 000 Ft  

HAVI 122 031 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL METÁLFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TX
8 660 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500814
7 380 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500814

Szín:METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

METÁL

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

8 940 000 Ft

  

7 590 000 Ft  

HAVI 125 504 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52059
7 590 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-52059

Szín:ÉLÉNKPIROS

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ÉLÉNKPIROS

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-17%

9 160 000 Ft

  

7 590 000 Ft  

HAVI 125 504 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V4TY
9 160 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500273
7 590 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500273

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2023

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-15%

8 940 000 Ft

  

7 590 000 Ft  

HAVI 125 504 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500284
7 590 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500284

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-15%

8 940 000 Ft

  

7 590 000 Ft  

HAVI 125 504 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500343
7 590 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500343

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-15%

8 940 000 Ft

  

7 590 000 Ft  

HAVI 125 504 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500815
7 590 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500815

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-16%

9 180 000 Ft

  

7 710 000 Ft  

HAVI 127 488 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50987
7 710 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-50987

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 110 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 127 984 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 110 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52101
7 740 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-52101

Szín:KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 110 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 127 984 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 110 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52102
7 740 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-52102

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 110 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 127 984 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 110 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52093
7 740 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-52093

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2023-05-31

-15%

9 110 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 127 984 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 110 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52172
7 740 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-52172

Szín:ATLANTISZTÜRKIZKÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZTÜRKIZKÉK

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-15%

9 110 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 127 984 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ METÁLFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TY
9 110 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500816
7 740 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500816

Szín:METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

METÁL

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51790
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-51790

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51781
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-51781

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51815
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-51815

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51967
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-51967

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51992
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-51992

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52060
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-52060

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51993
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-51993

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52108
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-52108

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-15%

9 180 000 Ft

  

7 810 000 Ft  

HAVI 129 141 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ KÉTTÓNUSÚ FÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500817
7 810 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500817

Szín:KÉTTÓNUSÚ

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KÉTTÓNUSÚ

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 760 000 Ft

  

7 940 000 Ft  

HAVI 131 291 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50918
7 940 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50918

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 760 000 Ft

  

7 940 000 Ft  

HAVI 131 291 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51258
7 940 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-51258

Szín:ATLANTISZTÜRKIZKÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZTÜRKIZKÉK

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 760 000 Ft

  

7 940 000 Ft  

HAVI 131 291 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51249
7 940 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51249

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 760 000 Ft

  

7 940 000 Ft  

HAVI 131 291 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51250
7 940 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51250

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51254
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51254

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51251
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51251

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51260
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51260

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51253
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51253

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51261
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51261

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51262
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51262

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51263
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51263

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51264
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51264

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51266
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51266

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-19%

9 830 000 Ft

  

7 990 000 Ft  

HAVI 132 118 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V5CT
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51265
7 990 000 Ft
Modell kód: V5CT
Hirdetési kód: PRCAR-51265

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 690 000 Ft

  

8 190 000 Ft  

HAVI 135 425 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V4U0
9 690 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51511
8 190 000 Ft
Modell kód: V4U0
Hirdetési kód: PRCAR-51511

Szín:ÉLÉNKPIROS

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ÉLÉNKPIROS

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

9 590 000 Ft

  

8 230 000 Ft  

HAVI 136 086 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V4TZ
9 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500288
8 230 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-500288

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

9 590 000 Ft

  

8 230 000 Ft  

HAVI 136 086 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V4TZ
9 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500289
8 230 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-500289

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 760 000 Ft

  

8 290 000 Ft  

HAVI 137 078 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50901
8 290 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50901

Szín:ATLANTISZTÜRKIZKÉK

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ATLANTISZTÜRKIZKÉK

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 760 000 Ft

  

8 290 000 Ft  

HAVI 137 078 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50992
8 290 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50992

Szín:KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

9 680 000 Ft

  

8 290 000 Ft  

HAVI 137 078 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4U0
9 680 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500286
8 290 000 Ft
Modell kód: V4U0
Hirdetési kód: PRCAR-500286

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

9 680 000 Ft

  

8 290 000 Ft  

HAVI 137 078 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4U0
9 680 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500342
8 290 000 Ft
Modell kód: V4U0
Hirdetési kód: PRCAR-500342

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 860 000 Ft

  

8 340 000 Ft  

HAVI 137 905 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V4U0
9 860 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51488
8 340 000 Ft
Modell kód: V4U0
Hirdetési kód: PRCAR-51488

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 860 000 Ft

  

8 340 000 Ft  

HAVI 137 905 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V4U0
9 860 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51490
8 340 000 Ft
Modell kód: V4U0
Hirdetési kód: PRCAR-51490

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 830 000 Ft

  

8 350 000 Ft  

HAVI 138 071 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50917
8 350 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50917

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 830 000 Ft

  

8 350 000 Ft  

HAVI 138 071 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50996
8 350 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-50996

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 830 000 Ft

  

8 350 000 Ft  

HAVI 138 071 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51079
8 350 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-51079

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

9 760 000 Ft

  

8 390 000 Ft  

HAVI 138 732 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V4TZ
9 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51980
8 390 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-51980

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-15%

9 930 000 Ft

  

8 400 000 Ft  

HAVI 138 897 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V4U0
9 930 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51512
8 400 000 Ft
Modell kód: V4U0
Hirdetési kód: PRCAR-51512

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

9 840 000 Ft

  

8 500 000 Ft  

HAVI 140 551 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4U2
9 840 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500290
8 500 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-500290

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

9 840 000 Ft

  

8 500 000 Ft  

HAVI 140 551 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4U2
9 840 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500291
8 500 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-500291

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-13%

10 340 000 Ft

  

8 980 000 Ft  

HAVI 148 488 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4U1
10 340 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500292
8 980 000 Ft
Modell kód: V4U1
Hirdetési kód: PRCAR-500292

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-13%

10 340 000 Ft

  

8 980 000 Ft  

HAVI 148 488 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4U1
10 340 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500345
8 980 000 Ft
Modell kód: V4U1
Hirdetési kód: PRCAR-500345

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 510 000 Ft

  

9 030 000 Ft  

HAVI 149 315 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V4U1
10 510 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51487
9 030 000 Ft
Modell kód: V4U1
Hirdetési kód: PRCAR-51487

Szín:KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 510 000 Ft

  

9 030 000 Ft  

HAVI 149 315 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V4U1
10 510 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51510
9 030 000 Ft
Modell kód: V4U1
Hirdetési kód: PRCAR-51510

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 510 000 Ft

  

9 030 000 Ft  

HAVI 149 315 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT

Modell kód: V4U1
10 510 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51482
9 030 000 Ft
Modell kód: V4U1
Hirdetési kód: PRCAR-51482

Szín:KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-13%

10 580 000 Ft

  

9 230 000 Ft  

HAVI 152 622 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4U3
10 580 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500294
9 230 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-500294

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-13%

10 580 000 Ft

  

9 230 000 Ft  

HAVI 152 622 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4U3
10 580 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500344
9 230 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-500344

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 760 000 Ft

  

9 280 000 Ft  

HAVI 153 448 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U3
10 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51479
9 280 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-51479

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 760 000 Ft

  

9 280 000 Ft  

HAVI 153 448 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U3
10 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51509
9 280 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-51509

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 760 000 Ft

  

9 280 000 Ft  

HAVI 153 448 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U3
10 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51516
9 280 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-51516

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 760 000 Ft

  

9 280 000 Ft  

HAVI 153 448 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U3
10 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51517
9 280 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-51517

Szín:KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 760 000 Ft

  

9 280 000 Ft  

HAVI 153 448 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U3
10 760 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51520
9 280 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-51520

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 830 000 Ft

  

9 340 000 Ft  

HAVI 154 441 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U3
10 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51478
9 340 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-51478

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-14%

10 830 000 Ft

  

9 340 000 Ft  

HAVI 154 441 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U3
10 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51481
9 340 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-51481

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

11 590 000 Ft

  

10 230 000 Ft  

HAVI 169 157 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS RENDELHETŐ

Modell kód: V4TT
11 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500297
10 230 000 Ft
Modell kód: V4TT
Hirdetési kód: PRCAR-500297

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2023

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-12%

11 590 000 Ft

  

10 230 000 Ft  

HAVI 169 157 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS RENDELHETŐ

Modell kód: V4TT
11 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500296
10 230 000 Ft
Modell kód: V4TT
Hirdetési kód: PRCAR-500296

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2023

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-12%

12 330 000 Ft

  

10 900 000 Ft  

HAVI 180 236 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4TU
12 330 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500298
10 900 000 Ft
Modell kód: V4TU
Hirdetési kód: PRCAR-500298

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2023

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-12%

12 330 000 Ft

  

10 900 000 Ft  

HAVI 180 236 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4TU
12 330 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500299
10 900 000 Ft
Modell kód: V4TU
Hirdetési kód: PRCAR-500299

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2023

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-12%

12 490 000 Ft

  

11 040 000 Ft  

HAVI 182 551 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4TV
12 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500300
11 040 000 Ft
Modell kód: V4TV
Hirdetési kód: PRCAR-500300

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2023

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-12%

12 490 000 Ft

  

11 040 000 Ft  

HAVI 182 551 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4TV
12 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500301
11 040 000 Ft
Modell kód: V4TV