Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.
Nyári nyereményeső! Játssz velünk és nyerj! Részletek >>

Suzuki VITARA 6 390 000 Ft-tól

Suzuki Vitara

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre. Használd ki a szabadidő-autók sokoldalúságát a Vitarával! A tágas, praktikusan variálható utastér és a kényelmi felszerelések a változatos hétköznapokon és a kalandos hétvégéken is segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.

MEGÚJULT HIBRID RENDSZER
A kompakt és könnyű hibrid rendszer biztosítja a hatékony fogyasztású hibrid és az elektromos hajtást is. A rendszer elemei az 1,5 literes DUALJET benzinmotor, a motorgenerátor-egység (MGU), az AGS és egy tápegység (140 V lítiumion-akkumulátor és inverter). A rendkívül hatékony és nagy teljesítményű MGU teszi lehetővé az elektromos hajtást azáltal, hogy kizárólag ez az egység hajtja meg az autót és segíti a benzinmotort a jármű gyorsításában.

Biztosítja az elektromos hajtást hátramenetben is, valamint kitölti a nyomatékhézagot, amikor a robotizált váltó (AGS) a váltás érdekében kinyomva tartja a kuplungot. Egyenletes sebességgel történő haladás során az MGU elektromos energia generálására használja a benzinmotor teljesítményét, ami növeli az elektromos hajtás hatótávolságát és gyakoriságát, hozzájárulva az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztáshoz és a csendesebb haladáshoz.

Lassításkor a mozgási energia negy részét felhasználja az akkumulátor töltésére, ami segít az akkumulátor megfelelő teljesítményének fenntartásában.

3+7 ÉV HYBRID PRO GARANCIA
A Vitara hibrid modellhez a motort, az elektromotort, a hibrid rendszer elemeit, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodását és a váltószerkezetet illetően összesen 3+7 év garanciát vállal a Suzuki: az autó többi részére vonatkozó általános 3 év jótállás felett tehát további 7 év extra garancia jár ezekre a kulcsfontosságú elemekre. Az általános garancia fogyasztók** részére 3 évig érvényes, a kiegészítő Hybrid Pro+ (motor, elektrormotor, a hibrid rendszer elemei, hibrid akkumulátor zárlat miatti meghibásodása, külső töltőegység, váltószerkezet) garanciaajánlat +7 évig (vagy 200 000 km-ig) érvényes. További részletekről érdeklődjön a márkakereskedésünkben.

Magabiztos belépő
A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval. A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Lenyűgöző belső tér
A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastrében az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni az autóból. 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.


Mindig elemében van
Az új Vitara erejét a Suzuki vadonatúj BoosterJet motorjai adják. A modern és hatékony, tartós és tiszta üzemű, turbófeltöltéses benzinmotor bőséges nyomatéka mindig elegendő lendületet biztosít, példásan csekély üzemanyag-fogyasztás mellett. A turbófeltöltős BoosterJet motorok nagyobb nyomatéka már kisebb fordulatszám-tartományban elérhetővé válik, ezzel városban és azon kívül is fürgévé teszik a Vitarát. A fogyasztáscsökkentés és a helytakarékosság ötvözetét nyújtó Hybrid 48V* enyhe hibrid rendszernél a benzinmotor működését egy kompakt villanymotor és egy nagy hatékonyságú lítiumion akkumulátor segíti.

Hybrid 48V
A Suzuki könnyű és kompakt új hibrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. Az ISG lassításkor áramot fejleszt, amely az akkumulátorokban tárolódik. A rendkívül hatékony töltési folyamat gyakori motorrásegítést tesz lehetővé. A tárolt energiának köszönhetően a hibrid rendszer az utazósebesség elérése után minimalizálja az áramfelhasználás benzinmotorra háruló terhelését. Az automata Start/Stop rendszerrel megállított benzinmotort simábban és egyenletesebben újraindítja, míg az üzemanyagigényes gyorsítás során az ISG saját nyomatékát használó két funkciójával (nyomatéknövelés és nyomatékkiegyenlítés) tovább segíti annak működését.


A legkorszerűbb csatlakozás
A 7”-os érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, mint például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsoltható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiákkal is működik.

Kalandra tervezve
1970 óta folyamatosan tökéletesíti az összkerékhajtását a Suzuki, ami magasabb szintre emeli a Vitara terepjáró-képességeit. Az AllGrip Select segítségével kiválaszthatod az adott terepre való összkerékhajtási módot, vagy rábízhatod magad a fejlett rendszerre, hogy magabiztosan vághass neki az ismeretlennek, és újabb élményeket gyűjts.

A VITARA modell elérhetőségéről, és aktuális árairól kérjük érdeklődjön márkakereskedésünkben, telefonon vagy e-mailen!

VITARA AJÁNLATKÉRÉS

Vitara Külső

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.


Magabiztos belépő
A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil
A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Modern részletek
A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó Fényszórók
A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is. A lökhárítókban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DLR) gondoskodik a biztonságos láthatósáról a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között leszenek a segítségedre.

Vitara Belső

A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastrében az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni az autóból. 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.


A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.

Praktikus csomagtartó
375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.

Tágas kesztyűtartó és praktikus tárolók
A Vitara kesztyűtartójában tökéletes helye van a használati útmutatónak, és minden másnak, amire út közben szükséged lehet. Az első ajtókban található térképzsebekben kényelmesen elférnek az úti holmik és egy nagyobb üdítős palack is.

Vitara Tulajdonságok

A megújult Vitara még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak. Projektek, mérföldkövek, célok – a felnőtt élet csupa felelősség. Ám a megbeszéléseken és ütemterveken túl mindannyiunkban rejlik egy mélyebb erő: a belső gyermek, készen arra, hogy előbújjon játszani! Szórakoztasd mindennap az úton vagy terepen nyújtott teljesítménnyel, izgalmas designnal és élvonalbeli technológiákkal. Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát!


Fejlett vezetést támogató rendszerek
A Vitarában megtaláható a Suzuki fejlett, szélvédőhöz erősített kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő) rendszere. A közepes és nagy hatótávolságon kitűnő teljesítményű, gyalogosok és sávjelzések észlelésére is alkalmas kamera, és a kis távolságon kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja hozzájárul a nyugodt és biztonságos vezetéshez.

Hét légzsák
A vezetési teljesítményt olyan biztonsági védőfunkciók egészítik ki, mint a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok, melyek csökkentik a mellkasra érkező erőket oldalirányú ütközések esetén, az SRS függönylégzsákok, melyek csökkentik a fejre érkező erőket, valamint a vezetőoldali SRS térdlégzsákok, melyek csökkentik a lábak alsó részére érkező erőket.


ESP®
Amennyiben kanyarmenetben a gépjármű elveszti stabilitását, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, azaz ESP®* automatikusan segíti a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében a motorvezérlésbe és a fékrendszerbe történő megfelelő beavatkozással.

A legkorszerűbb csatlakozás
A 7”-os érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, mint például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsoltható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiákkal is működik.


  • Android Auto - Az Android Auto érintésnyi közelségbe hozza a Google MapsTM térképeket, a GoogleTM keresést és a Google egyéb szolgáltatásait anélkül, hogy elvonná a figyelmet a vezetésről.
  • Apple CarPlay - Ha az USB porton keresztül csatlakoztatod kompatibilis iPhone készülékedet, az Apple CarPlay segítségével – akár hangvezérléssel, akár a beépített kijelző megérintésével – kezelheted telefonhívásaidat, böngészhetsz zenéid között, küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket, vagy kérhetsz útbaigazítást.
  • MirrorLink - Ha szeretnéd vezetés közben okostelefonod alkalmazásait az autó érintőképernyőjén is megjeleníteni, a MirrorLinkTM segítségével ez sem akadály.

Négyféle választható üzemmód
A középkonzolon található tárcsagomb megnyomásával és elforgatásával választhatod ki a megfelelőt az összkerékhajtási rendszer üzemmódjai közül. A műszeregység középső részén lévő színes információs kijelző tájékoztat az AllGrip rendszer aktuális beállításáról.

Meredek lejtőn könnyedén
A Vitara a lejtőkön is otthonosan mozog. A lejtmenetvezérlő aktiválásával az autó, amikor azt érzékeli, hogy a motorfék már nem elég, automatikusan fékez az ereszkedés sebességének mérséklésére. A rendszer egyenletes fékereje síkos lejtőn is csökkenti a megcsúszás esélyét, neked csak a kormányzásra kell koncentrálnod, hogy elkerüld az akadályokat.

Meggyőző teljesítmény
A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett. Japánban a Suzuki nagy tapasztalattal rendelkezik a turbófeltöltéses motorok terén, és ezt hasznosították a BoosterJet erőforrásoknál, amelyek a márkától ismert megbízhatóságot örökölték. A közvetlen üzemanyag-befecskendezés, a lefújó-szelep által vezérelt töltőnyomás, valamint a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk is hozzájárul a BoosterJet motorok hatékonyságához.

MYSUZUKI - Suzuki Hűségprogram

CSATLAKOZZON AZ EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEKÉRT!
Elindult a Suzuki Hűségprogramja!

Bemutatjuk a Suzuki Hűségprogramot, melynek keretében exkluzív ajánlatokat és hasznos tudnivalókat kínálunk Önnek. A hűségprogramban a lakossági és flottás ügyfeleink számára is egyedi ajánlatokat biztosítunk.

A MySuzuki oldalon keresztül elérhető a Suzuki már megszokott és kedvelt lakossági akciója, melynek igénybevételével kedvezményes fogyasztói áron juthat új Suzukihoz.*

A kedvezményes fogyasztói ár kiváltásához a Hűségprogramban való regisztráció, illetve a regisztráció során generált egyedi Ügyfélkód felhasználása szükséges.*

Hogyan tud kedvezményesen autót vásárolni?
Márkakereskedésükben a vásárlás során igazolnia kell, hogy már regisztrált a My Suzuki hűségprogramban és rendelkezik My Suzuki ID azonosítóval. Amennyiben még nem rendelkezik ilyennel, kollégáink készséggel a segítségére lesznek a létrehozásában.

INFORMÁCIÓ A REGISZTRÁCIÓRÓL ÉS A MY SUZUKI ID AZONOSÍTÓRÓL:
A kedvezményes autóvásárláshoz regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramban! Erősítse meg az e-mail fiókjába küldött aktiváló linket, így lesz végleges a regisztrációja! Lépjen be a fiókjába és az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg értékesítő kollégáinknak!

Miért érdemes regisztrálni a MySuzuki hűségprogramba?
A My Suzuki hűségprogramban HAMAROSAN ELÉRHETŐEK LESZNEK AZ Ön egyedi ajánlatai, kedvezményei! Amíg mi a kedvezményeken dolgozunk, regisztráljon, hogy elsőként értesíthessük Önt az aktív ajánlatokról! A kedvezményei regisztráció után válnak később elérhetővé, a My Suzuki fiókjába belépve, az Ajánlataim fül alatt. Regisztráljon és értesítjük a kedvezményekről!

Hogyan érvényesítheti kedvezményét?
A My Suzuki Hűségprogramban nem veszít időt! Regisztráljon és adja meg My Suzuki ID azonosítóját Márkakereskedőjének!

Hol találja az egyedi azonosítóját?
1. Regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramba!
2. Erősítse meg az e-mail fiókjába érkezett regisztrációs linket!
3. Lépjen be a My Suzuki fiókjába és kattintson az Adatlapjára!
4. Az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg Márkakereskedőjének!

Már élhet is az aktuális kedvezményekkel!
Céges Flottakedvezményeink minden, Cégbíróság által bejegyzett gazdasági társaság számára elérhetőek.

Egyedi Célcsoportos Flottakedvezményre jogosultak lehetnek azon vásárlóink, akik valamilyen kamara tagjai; személyfuvarozók; gépjárművezető-oktatók; egyházak vagy egyházi dolgozók; nemzetközi szervezetek-, diplomáciai testületek-, konzulátusok, Ipartestület tagjai; Suzuki márkakereskedések vagy a Magyar Suzuki Zrt. dolgozói; újságírók, őstermelők.

Regisztráljon Ön is, hogy azonnal igénybe vehesse a Suzuki Hűségprogram által nyújtott előnyöket!*

Az oldal folyamatosan bővül, így a jövőben újabb és újabb tartalmakkal valamint egyedi akciókkal várjuk a MySuzuki.hu-n.

*Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. További részletekért keresse Suzuki márkakereskedésünket! A Suzuki Hűségprogram részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-09-05

-14%

7 440 000 Ft

  

6 390 000 Ft  

HAVI 88 194 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT

Modell kód: V3FA
7 440 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50001
6 390 000 Ft
Modell kód: V3FA
Hirdetési kód: PRCAR-50001

Szín:RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

7 440 000 Ft

  

6 390 000 Ft  

HAVI 88 194 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL RENDELHETŐ

Modell kód: V3FA
7 440 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500282
6 390 000 Ft
Modell kód: V3FA
Hirdetési kód: PRCAR-500282

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-14%

7 440 000 Ft

  

6 390 000 Ft  

HAVI 88 194 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL RENDELHETŐ

Modell kód: V3FA
7 440 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500283
6 390 000 Ft
Modell kód: V3FA
Hirdetési kód: PRCAR-500283

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-13%

7 890 000 Ft

  

6 840 000 Ft  

HAVI 94 405 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V3FB
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500284
6 840 000 Ft
Modell kód: V3FB
Hirdetési kód: PRCAR-500284

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-13%

7 890 000 Ft

  

6 840 000 Ft  

HAVI 94 405 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V3FB
7 890 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500343
6 840 000 Ft
Modell kód: V3FB
Hirdetési kód: PRCAR-500343

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

  

7 010 000 Ft  

HAVI 96 751 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V3FB
Bruttó: 7 010 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500273
Modell kód: V3FB
Hirdetési kód: PRCAR-500273

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2022

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2022

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-10-01

-12%

8 540 000 Ft

  

7 490 000 Ft  

HAVI 103 376 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
8 540 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49998
7 490 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-49998

Szín:ÉLÉNKPIROS

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ÉLÉNKPIROS

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

8 540 000 Ft

  

7 490 000 Ft  

HAVI 103 376 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V3FC
8 540 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500288
7 490 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-500288

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

8 540 000 Ft

  

7 490 000 Ft  

HAVI 103 376 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V3FC
8 540 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500289
7 490 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-500289

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

8 630 000 Ft

  

7 580 000 Ft  

HAVI 104 618 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3FD
8 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500286
7 580 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-500286

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

8 630 000 Ft

  

7 580 000 Ft  

HAVI 104 618 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3FD
8 630 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500342
7 580 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-500342

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-09-10

-12%
FOGLALVA!

8 700 000 Ft

  

7 650 000 Ft  

HAVI 105 584 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V3FB
8 700 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49957
7 650 000 Ft
Modell kód: V3FB
Hirdetési kód: PRCAR-49957

Szín:RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Részletek   
Részletek   

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-09-24

-12%

8 710 000 Ft

  

7 660 000 Ft  

HAVI 105 722 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
8 710 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49996
7 660 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-49996

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%
TOP AJÁNLAT

8 710 000 Ft

  

7 660 000 Ft  

HAVI 105 722 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V3FC
8 710 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500030
7 660 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-500030

Szín:GALAKTIKUS SZÜRKE METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2021

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUS SZÜRKE METÁL

1373 cm3

Hybrid

2021

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-9%

8 540 000 Ft

  

7 730 000 Ft  

HAVI 106 688 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
8 540 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49505
7 730 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-49505

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

8 790 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 106 826 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3FF
8 790 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500290
7 740 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-500290

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-12%

8 790 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 106 826 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3FF
8 790 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500291
7 740 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-500291

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-09-30

-12%

8 870 000 Ft

  

7 820 000 Ft  

HAVI 107 930 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
8 870 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49991
7 820 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-49991

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-11%

9 280 000 Ft

  

8 230 000 Ft  

HAVI 113 589 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3FE
9 280 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500292
8 230 000 Ft
Modell kód: V3FE
Hirdetési kód: PRCAR-500292

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-11%

9 280 000 Ft

  

8 230 000 Ft  

HAVI 113 589 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3FE
9 280 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500345
8 230 000 Ft
Modell kód: V3FE
Hirdetési kód: PRCAR-500345

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-9%

9 350 000 Ft

  

8 470 000 Ft  

HAVI 116 901 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
9 350 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49700
8 470 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-49700

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-09-08

-11%

9 520 000 Ft

  

8 470 000 Ft  

HAVI 116 901 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
9 520 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49952
8 470 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-49952

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-11%

9 530 000 Ft

  

8 480 000 Ft  

HAVI 117 040 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3FG
9 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500294
8 480 000 Ft
Modell kód: V3FG
Hirdetési kód: PRCAR-500294

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-11%

9 530 000 Ft

  

8 480 000 Ft  

HAVI 117 040 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3FG
9 530 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500344
8 480 000 Ft
Modell kód: V3FG
Hirdetési kód: PRCAR-500344

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-09-08

-11%

9 590 000 Ft

  

8 540 000 Ft  

HAVI 117 868 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT

Modell kód: V3FC
9 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49953
8 540 000 Ft
Modell kód: V3FC
Hirdetési kód: PRCAR-49953

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-9%

9 440 000 Ft

  

8 560 000 Ft  

HAVI 118 144 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
9 440 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49699
8 560 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-49699

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-09-04

-11%

9 610 000 Ft

  

8 560 000 Ft  

HAVI 118 144 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
9 610 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49954
8 560 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-49954

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-08-26

-11%

9 680 000 Ft

  

8 630 000 Ft  

HAVI 119 110 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD 6MT

Modell kód: V3FD
9 680 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49955
8 630 000 Ft
Modell kód: V3FD
Hirdetési kód: PRCAR-49955

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-10-01

-11%

9 700 000 Ft

  

8 650 000 Ft  

HAVI 119 386 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FG
9 700 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-50002
8 650 000 Ft
Modell kód: V3FG
Hirdetési kód: PRCAR-50002

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-08-28

-11%

9 770 000 Ft

  

8 720 000 Ft  

HAVI 120 352 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FG
9 770 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49502
8 720 000 Ft
Modell kód: V3FG
Hirdetési kód: PRCAR-49502

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-08-31

-11%

9 770 000 Ft

  

8 720 000 Ft  

HAVI 120 352 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
9 770 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49951
8 720 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-49951

Szín:KOZMIKUSFEKETE GYÖNGYMETÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KOZMIKUSFEKETE GYÖNGYMETÁL

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-8%

9 600 000 Ft

  

8 790 000 Ft  

HAVI 121 318 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FF
9 600 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49697
8 790 000 Ft
Modell kód: V3FF
Hirdetési kód: PRCAR-49697

Szín:MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

MÁRVÁNYKÉK/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-10%

10 190 000 Ft

  

9 140 000 Ft  

HAVI 126 149 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS RENDELHETŐ

Modell kód: V3T7
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500297
9 140 000 Ft
Modell kód: V3T7
Hirdetési kód: PRCAR-500297

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-10%

10 190 000 Ft

  

9 140 000 Ft  

HAVI 126 149 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS RENDELHETŐ

Modell kód: V3T7
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500296
9 140 000 Ft
Modell kód: V3T7
Hirdetési kód: PRCAR-500296

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Készleten

-8%

10 190 000 Ft

  

9 380 000 Ft  

HAVI 129 461 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 2WD 6AGS

Modell kód: V3T7
10 190 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49877
9 380 000 Ft
Modell kód: V3T7
Hirdetési kód: PRCAR-49877

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 115 LE

Váltó:aut. (6 FOK.)

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 115 LE

aut. (6 FOK.)

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2022-08-31

-10%

10 510 000 Ft

  

9 460 000 Ft  

HAVI 130 565 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD 6MT PANORAMA

Modell kód: V3FG
10 510 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-49950
9 460 000 Ft
Modell kód: V3FG
Hirdetési kód: PRCAR-49950

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE

1373 cm3

Hybrid

2022

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt
n/a

-10%

10 930 000 Ft

  

9 880 000 Ft  

HAVI 136 362 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3EB
10 930 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500298
9 880 000 Ft
Modell kód: V3EB
Hirdetési kód: PRCAR-500298

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-10%

10 930 000 Ft

  

9 880 000 Ft  

HAVI 136 362 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V3EB
10 930 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500299
9 880 000 Ft
Modell kód: V3EB
Hirdetési kód: PRCAR-500299

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-9%

11 090 000 Ft

  

10 040 000 Ft  

HAVI 138 570 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3EA
11 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500300
10 040 000 Ft
Modell kód: V3EA
Hirdetési kód: PRCAR-500300

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-9%

11 090 000 Ft

  

10 040 000 Ft  

HAVI 138 570 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3EA
11 090 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500301
10 040 000 Ft
Modell kód: V3EA
Hirdetési kód: PRCAR-500301

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-9%

11 830 000 Ft

  

10 780 000 Ft  

HAVI 148 784 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3EC
11 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500302
10 780 000 Ft
Modell kód: V3EC
Hirdetési kód: PRCAR-500302

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt
n/a

-9%

11 830 000 Ft

  

10 780 000 Ft  

HAVI 148 784 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V3EC
11 830 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500303
10 780 000 Ft
Modell kód: V3EC
Hirdetési kód: PRCAR-500303

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2022

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2022

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

NYEREMÉNYJÁTÉKAjánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink


Suzuki Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
+36 (22) 200 500
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk