Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Suzuki Vitara - Okot ad a rajongásra

Hír megjelenése: 2018.04.25
A ragaszkodás oka
A Suzuki Vitara a legjobb választás mindazok számára, akik ragaszkodnak a minőséghez és szeretik mindenből a lehető legtöbbet kihozni. Praktikus városi autó, amely városon kívül is megállja a helyét és a család is elfér benne.Biztonságos vezetési élmény
A Suzuki Vitara AllGrip összkerékhajtási rendszere1 4 választható üzemmódjával még biztonságosabbá és élménytelibbé teszi a vezetést különböző út- és időjárási viszonyok között is.

Ha hosszabb útra készül
A Suzuki Vitarában található integrált radar segítségével aktiválható az adaptív tempomat (ACC)2, mellyel automatikusan szabályozható a sebesség és a követési távolság is. Így a vezető kevésbé fárad el, ami növeli az utazás biztonságát.

Tágas belsőtér
A Suzuki Vitarában nem kell szűkölködnie a családnak, és még a csomagoknak is jut hely a tágas csomagtartónak köszönhetően.

Egyénre szabva
A Suzuki Vitara színei kívül-belül személyre szabhatóak. A választható 14 féle egyszínű vagy two-tone3 fényezés közül mindenki megtalálja a magához illőt.

Ez a Vitara. Csak rajongani lehet érte.

Érdeklődjön az Suzuki Vitara modelljeiről márkakereskedésünkben!

1 Az összkerékhajtás ugyan bizonyos útviszonyok és manőverek esetén javítja a jármű úttartását, de a balesetek elkerüléséhez nélkülözhetetlen a forgalmi- és útviszonyokhoz alkalmazkodó körültekintő és elővigyázatos vezetés.

2 A Vitara radar alapú rendszerei (RBS, ACC) megkönnyítik a vezetést, támogatják a balesetek, ütközések elkerülését, de használatuk csak körültekintő és elővigyázatos vezetés esetén hatékony. A Suzuki Vitara vezetésekor a balesetek elkerüléséhez nélkülözhetetlen a forgalmi- és útviszonyokhoz alkalmazkodó, megfontolt vezetés.

3 A képeken látható autó illusztráció. A fotókon az alapfelszereltség mellett extraként választható felszereltség is található.
Suzuki Vitara- üzemenanyag-fogyasztás: 3,6-6,7 l/100 km, CO2-kibocsátás vegyes használat mellett 106-131 g/km.


Suzuki Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk