Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Suzuki JIMNY nettó 7 283 465 Ft-tól

SUZUKI JIMNY

A Jimny megküzd a legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal, és oda is eljut, ahova mások nem merészkednek. Szembenéz a természet kihívásaival.


Kényelem - A Jimnyben minden a vezetésről szól. A stílusos, fekete belső visszafogott, mégis vonzó, a kezelőszervek könnyedén használhatóak akár kesztyűben is. Akár a városi dzsungelben, akár járatlan terepen haladsz, a Jimny elegendő helyet és praktikus tárolási lehetőséget biztosít minden igény kielégítésére.

Biztonság - A megújult Jimny még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.

Teljesítmény - Semmi sem állhat az utadba, ha a Jimnyt vezeted. Amikor a leginkább szükséged van rá a páratlan agilitás, pontos irányíthatóság és eröteljes nyomaték elvisz bárhova, ahova el szeretnél jutni.


Új 1,5 literes motor - A Jimnyvel többre vagy képes. Robusztus 1,5 literes motorja erőteljes nyomatékot biztosít széles fordulatszám-tartományban az erőteljes off-road teljesítmény érdekében. Kicsi és könnyű, valamint felettébb üzemanyag-takarékos.

Kiváló terepszögek és alvázmagasság - A kiváló hátsó, középső és első terepszögnek és az alvázmagasságnak köszönhetően kitolhatod határaidat a kinti világ felfedezésében, hiszen könnyedén bevehetők a meredek emelkedők, éles lejtők és akadályok anélkül, hogy megkarcolnád a Jimny lökhárítóit vagy alvázát.


All grip - Összkerékmeghajtás felezővel ellátott osztóművel
A Jimny minden helyzethez alkalmazkodik. Ha a haladás nehézzé válik, tedd az osztóműt 4L üzemmódba a maximális nyomaték és vonóerő elérése érdekében. Egyenletes off-road csapáson vagy hófedte utakon válts 4H üzemmódba, és élvezd az összkerékhajtás nyújtotta vonóerőt nagyobb sebességnél is. Ha visszaérsz a burkolt útra, válts vissza 2H (kétkerékmeghajtás) üzemmódba a simább, csendesebb és üzemanyag-takarékosabb autózáshoz.

SUZUKI JIMNY KÜLSŐ

A Jimny megküzd a legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal, és oda is eljut, ahova mások nem merészkednek. Szembenéz a természet kihívásaival.


Tökéletesített lökhárítók - A szögletes lökhárítóperemek jobban védik a kerekeket. Az öntött fekete műanyag véd a kőfelverődésektől és karcolásoktól.

Praktikus vízelvezető sín - A sín megakadályozza, hogy a víz lecsepegjen a tetőről, így nem ázunk meg ki- és beszálláskor.

Szögletes motorháztető - A motorháztetőt úgy alakították ki, hogy mindig lássuk a sarkait. Így nehéz terepen is könnyű átlátni a helyzetet.

SUZUKI JIMNY BELSŐ

A Jimnyben minden a vezetésről szól. A stílusos, fekete belső visszafogott, mégis vonzó, a kezelőszervek könnyedén használhatóak akár kesztyűben is. Akár a városi dzsungelben, akár járatlan terepen haladsz, a Jimny elegendő helyet és praktikus tárolási lehetőséget biztosít minden igény kielégítésére.


Praktikus csomagtér - Az átgondoltan tervezett csomagtér bővíthető a hátsó ülések lehajtásával, a padló és az üléstámlák pedig műgyanta-bevonatúak* a szennyeződések könnyebb eltávolítása érdekében. A teljesen sík, kibővített csomagtérben a széles tárgyak keresztben is elférnek. A csavarnyílások lehetővé teszik olyan opcionális kiegészítő tartozékok használatát, mint például a csomagtartó-keresztrúd vagy kampó, tovább növelve a variálhatóságot és praktikusságot. A hátsó elektromos aljzat** használatával működtetheted készülékeidet és szerszámaidat a jármű mögött.

Megvilágított műszerfali kijelzők - A műszerfali kijelzők éjjel-nappal, országúton és terepen is világítanak a jobb láthatóság érdekében.

Infravörös érintőképernyő - A 7 colos infravörös érintőképernyőn keresztül az audio- és navigációs rendszer kesztyűben is egy ujjal, könnyedén vezérelhető*. A Smartphone Linkage Display Audio működése Apple CarPlay*1, Android AutoTM*2 és MirrorLinkTM*3 segítségével is lehetséges, ami lehetővé teszi a különféle okostelefon-alkalmazások használatát.

Kormánymű - A megfelelő visszacsatolást, ugyanakkor mégis minimális visszarúgást biztosító robusztus, golyósorsós kormánymű végig kapcsolatban marad a talajjal. A luxus hatását keltő, bőrborítású* kormánykerék függőlegesen akár 35 mm-ig is állítható.

SUZUKI JIMNY TULAJDONSÁGOK

A megújult Jimny még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.


DSBS (kombinált érzékelős vészfékasszisztens) - Menet közben a Jimny két érzékelővel (kamerával és lézerérzékelővel) meghatározza, fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy egy gyalogossal. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően a következő három lehetséges módon reagálhat.

Sávtartás-figyelmeztetés - Egy hosszú nap után támogatást nyújt neked. Amikor a jármű hozzávetőleg 60 km/h fölött halad, és a sávon belül egyik széltől a másikig kóvályog, a rendszer csipogó figyelmeztető jelzést ad, és a műszerfalon fényjelzés is jelez. Ez felhívja a vezető figyelmét az álmosság vagy más tényező miatti kontrollálatlan irányváltásokra.

Sávelhagyás-figyelmeztetés - Miközben a jármű 60 km/h-nál nagyobb sebességgel halad, a sávelhagyásra figyelmeztető funkció meghatározza a jármű útvonalát, és ha sávelhagyást észlel fényjelzéssel (kijelző és ikon), valamint érzékelhető figyelmeztetéssel (a kormánykerék rezgetésével) figyelmezteti a vezetőt.

Forgalmi jelzések felismerése - A rendszer az egylencsés kamera segítségével figyelemmel kíséri a közúti forgalmi jelzéseket. A sebességkorlátozásra vonatkozó vagy behajtást tiltó jelzések érzékelésekor a rendszer megjeleníti az adott jelzést a műszeregységen, emlékeztetve a vezetőt, hogy az autó épp milyen jelzés mellett haladt el. Több jelzés érzékelésekor maximum három jelzés egyidejű megjelenítésére van lehetőség.


Visszagurulás-gátló
Indulj előre a meredek emelkedőkön is. A visszagurulás-gátló még a jobb és bal oldalon eltérő, egyenetlen lejtőn is segít megakadályozni a visszagurulást, így neked csak a kigyorsításra kell összpontosítanod

Lejtmenetvezérlő
Trükkös lejtőkön a rendszer egy gomb megnyomásával elkezd automatikusan fékezni, és állandó sebességet tart fenn, így a kormányzásra koncentrálhatsz a fékpedál és a kuplung használata nélkül.


Fékekkel működő differenciálzár funkció (LSD)
Maradj magabiztos csúszós talajon is. Ha két átlósan elhelyezkedő kerék síkos útfelületen elveszti a kapaszkodást, a fékekkel működő differenciálzár automatikusan lefékezi a megcsúszott kerekeket és újraosztja a nyomatékot a másik két kerék között, így a Jimny kiszökik a nehéz helyzetből.

Merev létraalváz
A Jimny a legelső generációtól kezdve a komoly kihívást jelentő off-road teljesítmény eléréséhez biztos alapot nyújtó létraalvázzal rendelkezik.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt

-13%
TOP AJÁNLAT

8 386 000 Ft

  

7 286 000 Ft  

HAVI 179 687 FT-TÓL!

SUZUKI JIMNY 1.5 ALLGRIP 5MT rendelhető

Modell kód: SD00
8 386 000 Ft +Áfa
Hirdetési kód: PRCAR-500319
7 286 000 Ft +Áfa
(Bruttó: 9 253 220 Ft)
Modell kód: SD00
Hirdetési kód: PRCAR-500319

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2023

Teljesítmény:75 kW / 101 LE

Váltó:5 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1462 cm3

Benzin

2023

75 kW / 101 LE

5 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-13%
TOP AJÁNLAT

8 520 000 Ft

  

7 418 000 Ft  

HAVI 182 943 FT-TÓL!

SUZUKI JIMNY 1.5 ALLGRIP 5MT rendelhető

Modell kód: SD00
8 520 000 Ft +Áfa
Hirdetési kód: PRCAR-500158
7 418 000 Ft +Áfa
(Bruttó: 9 420 860 Ft)
Modell kód: SD00
Hirdetési kód: PRCAR-500158

Szín:DZSUNGEL ZÖLD

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2023

Teljesítmény:75 kW / 101 LE

Váltó:5 FOK. MANUÁLIS

DZSUNGEL ZÖLD

1462 cm3

Benzin

2023

75 kW / 101 LE

5 FOK. MANUÁLIS


Ajánlatkérés


Suzuki Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk