Székesfehérvár,Szent Flórián körút 7.

Suzuki VITARA 6 750 000 Ft-tól

Suzuki Vitara

A Suzuki Vitara jellegzetes, a korábbinál karakteresebb, feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése pedig igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.


A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selyem fényű betéttel és krómmal díszitett műszerfalon mindent a helyén talál, a jobb minőségű utastérben az új kárpittal borított ülések pedig teljes kényelmet biztosítanak.

Hangrendszer okostelefonnal összekapcsolható kijelzővel
A 7 colos érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekacsolható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto™ és a MirrorLink™ technológiákkal működik.*


A Vitara erejét a Suzuki vadonatúj BoosterJet motorjai adják. A modern és hatékony, tartós és tiszta üzemű, turbófeltöltéses benzinmotor bőséges nyomatéka mindig elegendő lendületet biztosít, példásan csekély üzemanyag-fogyasztás mellett.

Megbízható technika
Japánban a Suzuki nagy tapasztalattal rendelkezik a turbófeltöltéses motorok terén, és ezt hasznosították a BoosterJet erőforrásoknál, amelyek a márkától ismert megbízhatóságot örökölték.

Praktikus csomagtartó
375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.

*Az akciós fix kamatozású 0% THM finanszírozási ajánlat magánszemélyek, egyéni vállalkozók, őstermelők, társas vállalkozások részére vehető igénybe, és minden készletről elérhető új Suzuki személy gépjármű modellre érvényes, kivéve Jimny. A 0% THM finanszírozási ajánlat 12 hónapos futamidő esetén 3millió Ft hitelösszegig vagy 1millió Ft hitelösszegre 36 hónap futamidőig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek! Az ajánlat kizárólag a készlete erejéig vagy visszavonásig érvényes! A pontos részletek és további finanszírozási ajánlataink felől kérjük érdeklődjön márkakereskedésünkben!

**A feltüntetett extra Autócentrum Szabó Garancia ajánlat kizárólag 2023.07.01-től megkötött új gépjárművekre kötött vevőszerződések esetén vehető igénybe, és egyedi megállapodás megkötése szükséges hozzá. Az ajánlat visszavonásig érvényes! A kilométer korlátozás megegyezik a gyári garancia kilométer korlátozásával, kivéve a Renault és a Fiat kishaszongépjárműveknél, ahol 100.000 km korlátozás érvényes. Ford, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep, Alfa Romeo, Renault és Honda modellek esetén az extra Autócentrum Szabó Garancia ideje a gyári garanciát követően +1 év, míg Suzuki modellek esetén a gyári garanciát követő +2 év időtartamra vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és feltételek felől érdeklődj márkakereskedéseinkben!

Vitara Külső

Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát! A japán márka népszerű SUV-jének jellegzetes formája megmaradt, de részleteiben még karakteresebb lett. Az új Vitara feltűnő stílusával magára vonja a figyelmet, magabiztos vonalvezetése igazi kalandort rejt, ami mindig készen áll a felfedezésre.


Magabiztos belépő
A megújult Vitara megjelenése még határozottabb lett az új, függőleges osztású, krómozott hűtőmaszkkal és az elegáns krómbetétes lökhárítóval.

Jellegzetes profil
A terepjáró elődöket idéző, határozott vonalvezetés azonnal felismerhetővé teszi a Vitarát, ami stílusos kéttónusú fényezésével kitűnik a környezetéből.

Modern részletek
A markánsabb formájú új hátsó lámpa teljesen sötétpiros burája alatt modern LED es fények világítanak, ami modernebb külsőt kölcsönöz a Vitarának.

Ragyogó Fényszórók
A Vitara fényszórójának jellegzetes formája is hozzájárul az autó vonzó megjelenéséhez, LED-es technikája ragyogó fényt ad, ráadásul energiatakarékos is. A lökhárítókban függőlegesen elhelyezett, szintén LED-es nappali menetfény (DLR) gondoskodik a biztonságos láthatósáról a ködlámpák pedig rossz időjárási körülmények között leszenek a segítségedre.

Vitara Belső

A megújult Vitara fedélzete készen áll a kalandokra. A selymes fényű betéttel és krómmal díszített műszerfalon mindent ott találsz, ahol keresnéd, a jobb minőségű utastrében az új kárpittal borított ülések pedig olyan kényelmesek, hogy ki sem akarsz majd szállni az autóból. 375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.


A Vitarába beszállni olyan, mint belépni egy kiemelkedő minőségű anyagokkal teli kifinomult világba. Egy tér, ahol minden gombot, kapcsolót és számlapot a természetes helyén találsz. Élvezd a belső teret, amiből ki sem akarsz majd szállni.

Praktikus csomagtartó
375 literes csomagterével a Vitara minden célra tökéletesen megfelel, a padlója két szinten rögzíthető, 12 voltos csatlakozóval és világítással is ellátták.

Tágas kesztyűtartó és praktikus tárolók
A Vitara kesztyűtartójában tökéletes helye van a használati útmutatónak, és minden másnak, amire út közben szükséged lehet. Az első ajtókban található térképzsebekben kényelmesen elférnek az úti holmik és egy nagyobb üdítős palack is.

Vitara Tulajdonságok

A megújult Vitara még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak. Projektek, mérföldkövek, célok – a felnőtt élet csupa felelősség. Ám a megbeszéléseken és ütemterveken túl mindannyiunkban rejlik egy mélyebb erő: a belső gyermek, készen arra, hogy előbújjon játszani! Szórakoztasd mindennap az úton vagy terepen nyújtott teljesítménnyel, izgalmas designnal és élvonalbeli technológiákkal. Fedezd fel a megújult Suzuki Vitarát!


Fejlett vezetést támogató rendszerek
A Vitarában megtaláható a Suzuki fejlett, szélvédőhöz erősített kombinált érzékelős (egylencsés kamera és lézerérzékelő) rendszere. A közepes és nagy hatótávolságon kitűnő teljesítményű, gyalogosok és sávjelzések észlelésére is alkalmas kamera, és a kis távolságon kiválóan működő, éjszakai érzékelésre is alkalmas lézerérzékelő kombinációja hozzájárul a nyugodt és biztonságos vezetéshez.

Hét légzsák
A vezetési teljesítményt olyan biztonsági védőfunkciók egészítik ki, mint a szabványos vezető- és utasoldali SRS légzsákok, az utastér első felében található SRS oldallégzsákok, melyek csökkentik a mellkasra érkező erőket oldalirányú ütközések esetén, az SRS függönylégzsákok, melyek csökkentik a fejre érkező erőket, valamint a vezetőoldali SRS térdlégzsákok, melyek csökkentik a lábak alsó részére érkező erőket.


ESP®
Amennyiben kanyarmenetben a gépjármű elveszti stabilitását, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, azaz ESP®* automatikusan segíti a vezetőt a gépjármű feletti uralom visszanyerésében a motorvezérlésbe és a fékrendszerbe történő megfelelő beavatkozással.

A legkorszerűbb csatlakozás
A 7”-os érintőképernyő segítségével egyszerűen kezelhetők a multimédia rendszerek, mint például a hangrendszer, a telefonkihangosítás, a navigáció és a csatlakoztatott okostelefon. A rendszer funkciói négy főmenüből (zenehallgatás, telefonhívás, vezetés és kapcsolat) választhatók ki. Az okostelefonnal összekapcsoltható hangrendszer az Apple CarPlay, az Android Auto és a MirrorLink technológiákkal is működik.


  • Android Auto - Az Android Auto érintésnyi közelségbe hozza a Google MapsTM térképeket, a GoogleTM keresést és a Google egyéb szolgáltatásait anélkül, hogy elvonná a figyelmet a vezetésről.
  • Apple CarPlay - Ha az USB porton keresztül csatlakoztatod kompatibilis iPhone készülékedet, az Apple CarPlay segítségével – akár hangvezérléssel, akár a beépített kijelző megérintésével – kezelheted telefonhívásaidat, böngészhetsz zenéid között, küldhetsz és fogadhatsz üzeneteket, vagy kérhetsz útbaigazítást.
  • MirrorLink - Ha szeretnéd vezetés közben okostelefonod alkalmazásait az autó érintőképernyőjén is megjeleníteni, a MirrorLinkTM segítségével ez sem akadály.

Négyféle választható üzemmód
A középkonzolon található tárcsagomb megnyomásával és elforgatásával választhatod ki a megfelelőt az összkerékhajtási rendszer üzemmódjai közül. A műszeregység középső részén lévő színes információs kijelző tájékoztat az AllGrip rendszer aktuális beállításáról.

Meredek lejtőn könnyedén
A Vitara a lejtőkön is otthonosan mozog. A lejtmenetvezérlő aktiválásával az autó, amikor azt érzékeli, hogy a motorfék már nem elég, automatikusan fékez az ereszkedés sebességének mérséklésére. A rendszer egyenletes fékereje síkos lejtőn is csökkenti a megcsúszás esélyét, neked csak a kormányzásra kell koncentrálnod, hogy elkerüld az akadályokat.

Meggyőző teljesítmény
A Vitara BoosterJet motorja példát mutat a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az erőteljes, négyhengeres 1.4 Boosterjettel sportos az autó, mérsékelt üzemanyag-fogyasztás mellett. Japánban a Suzuki nagy tapasztalattal rendelkezik a turbófeltöltéses motorok terén, és ezt hasznosították a BoosterJet erőforrásoknál, amelyek a márkától ismert megbízhatóságot örökölték. A közvetlen üzemanyag-befecskendezés, a lefújó-szelep által vezérelt töltőnyomás, valamint a hengerfejbe integrált leömlő és kipufogócsonk is hozzájárul a BoosterJet motorok hatékonyságához.

MYSUZUKI - Suzuki Hűségprogram

CSATLAKOZZON AZ EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEKÉRT!
Elindult a Suzuki Hűségprogramja!

Bemutatjuk a Suzuki Hűségprogramot, melynek keretében exkluzív ajánlatokat és hasznos tudnivalókat kínálunk Önnek. A hűségprogramban a lakossági és flottás ügyfeleink számára is egyedi ajánlatokat biztosítunk.

A MySuzuki oldalon keresztül elérhető a Suzuki már megszokott és kedvelt lakossági akciója, melynek igénybevételével kedvezményes fogyasztói áron juthat új Suzukihoz.*

A kedvezményes fogyasztói ár kiváltásához a Hűségprogramban való regisztráció, illetve a regisztráció során generált egyedi Ügyfélkód felhasználása szükséges.*

Hogyan tud kedvezményesen autót vásárolni?
Márkakereskedésükben a vásárlás során igazolnia kell, hogy már regisztrált a My Suzuki hűségprogramban és rendelkezik My Suzuki ID azonosítóval. Amennyiben még nem rendelkezik ilyennel, kollégáink készséggel a segítségére lesznek a létrehozásában.

INFORMÁCIÓ A REGISZTRÁCIÓRÓL ÉS A MY SUZUKI ID AZONOSÍTÓRÓL:
A kedvezményes autóvásárláshoz regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramban! Erősítse meg az e-mail fiókjába küldött aktiváló linket, így lesz végleges a regisztrációja! Lépjen be a fiókjába és az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg értékesítő kollégáinknak!

Miért érdemes regisztrálni a MySuzuki hűségprogramba?
A My Suzuki hűségprogramban HAMAROSAN ELÉRHETŐEK LESZNEK AZ Ön egyedi ajánlatai, kedvezményei! Amíg mi a kedvezményeken dolgozunk, regisztráljon, hogy elsőként értesíthessük Önt az aktív ajánlatokról! A kedvezményei regisztráció után válnak később elérhetővé, a My Suzuki fiókjába belépve, az Ajánlataim fül alatt. Regisztráljon és értesítjük a kedvezményekről!

Hogyan érvényesítheti kedvezményét?
A My Suzuki Hűségprogramban nem veszít időt! Regisztráljon és adja meg My Suzuki ID azonosítóját Márkakereskedőjének!

Hol találja az egyedi azonosítóját?
1. Regisztráljon a My Suzuki Hűségprogramba!
2. Erősítse meg az e-mail fiókjába érkezett regisztrációs linket!
3. Lépjen be a My Suzuki fiókjába és kattintson az Adatlapjára!
4. Az Adatlapján találja a My Suzuki ID azonosítóját, ezt adja meg Márkakereskedőjének!

Már élhet is az aktuális kedvezményekkel!
Céges Flottakedvezményeink minden, Cégbíróság által bejegyzett gazdasági társaság számára elérhetőek.

Egyedi Célcsoportos Flottakedvezményre jogosultak lehetnek azon vásárlóink, akik valamilyen kamara tagjai; személyfuvarozók; gépjárművezető-oktatók; egyházak vagy egyházi dolgozók; nemzetközi szervezetek-, diplomáciai testületek-, konzulátusok, Ipartestület tagjai; Suzuki márkakereskedések vagy a Magyar Suzuki Zrt. dolgozói; újságírók, őstermelők.

Regisztráljon Ön is, hogy azonnal igénybe vehesse a Suzuki Hűségprogram által nyújtott előnyöket!*

Az oldal folyamatosan bővül, így a jövőben újabb és újabb tartalmakkal valamint egyedi akciókkal várjuk a MySuzuki.hu-n.

*Az árak tájékoztató jellegűek, ajánlatnak nem minősülnek. További részletekért keresse Suzuki márkakereskedésünket! A Suzuki Hűségprogram részleteiről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

Ajánlatkérés



Jelentkezés tesztvezetésre




AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNK


Kapcsolódó ajánlatunk

Rendelés alatt
Várható érkezés: 2024-04-21

-20%
FOGLALVA!

8 490 000 Ft

  

6 750 000 Ft  

HAVI 95 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL 2WD 6MT

Modell kód: V4TX
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-55614
6 750 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-55614

Szín:RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Részletek   
Részletek   

Rendelés alatt

-7%

7 290 000 Ft

  

6 750 000 Ft  

HAVI 95 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GL RENDELHETŐ

Modell kód: V4TX
7 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500552
6 750 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500552

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2024

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-7%

7 290 000 Ft

  

6 750 000 Ft  

HAVI 95 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GL RENDELHETŐ

Modell kód: V4TX
7 290 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500920
6 750 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500920

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2024

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

8 490 000 Ft

  

6 750 000 Ft  

HAVI 95 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TX
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500919
6 750 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500919

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Benzin

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

8 490 000 Ft

  

6 750 000 Ft  

HAVI 95 956 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TX
8 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500813
6 750 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500813

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

8 660 000 Ft

  

6 920 000 Ft  

HAVI 98 373 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL METÁLFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TX
8 660 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500814
6 920 000 Ft
Modell kód: V4TX
Hirdetési kód: PRCAR-500814

Szín:METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

METÁL

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-20%
AKÁR 0% THM

8 940 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-51967
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-51967

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/RAGYOGÓFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/RAGYOGÓFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-20%

8 940 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52687
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-52687

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-20%

8 940 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-53286
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-53286

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-20%

8 940 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-53591
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-53591

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-20%

8 940 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-53516
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-53516

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-22%

9 160 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V4TY
9 160 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500273
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500273

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2024

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

8 940 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500284
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500284

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

8 940 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ RENDELHETŐ

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500343
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500343

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

8 940 000 Ft

  

7 165 000 Ft  

HAVI 101 856 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ SZOLIDFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500815
7 165 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500815

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-20%

8 940 000 Ft

  

7 170 000 Ft  

HAVI 101 927 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-55587
7 170 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-55587

Szín:ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ELEFÁNTCSONT/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-20%

8 940 000 Ft

  

7 170 000 Ft  

HAVI 101 927 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-55588
7 170 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-55588

Szín:GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

GALAKTIKUSSZÜRKE/KOZMIKUSFEKET

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-19%

9 110 000 Ft

  

7 335 000 Ft  

HAVI 104 272 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ METÁLFÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TY
9 110 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500816
7 335 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500816

Szín:METÁL

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

METÁL

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-17%

8 940 000 Ft

  

7 390 000 Ft  

HAVI 105 054 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 2WD 6MT

Modell kód: V4TY
8 940 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-55163
7 390 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-55163

Szín:INDIGÓKÉK / GALAKTIKUS TETŐ

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

INDIGÓKÉK / GALAKTIKUS TETŐ

1373 cm3

Hybrid

2023

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-19%

9 180 000 Ft

  

7 410 000 Ft  

HAVI 105 339 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ KÉTTÓNUSÚ FÉNYEZÉSSEL

Modell kód: V4TY
9 180 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500817
7 410 000 Ft
Modell kód: V4TY
Hirdetési kód: PRCAR-500817

Szín:KÉTTÓNUSÚ

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

KÉTTÓNUSÚ

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

  

7 490 000 Ft  

HAVI 106 476 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD KÉSZLETEN

Modell kód: V4TZ
Bruttó: 7 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500908
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-500908

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2023

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2023

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-22%

9 590 000 Ft

  

7 490 000 Ft  

HAVI 106 476 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V4TZ
9 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500288
7 490 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-500288

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-22%

9 590 000 Ft

  

7 490 000 Ft  

HAVI 106 476 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX RENDELHETŐ

Modell kód: V4TZ
9 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500289
7 490 000 Ft
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-500289

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

  

7 490 000 Ft  

HAVI 106 476 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA GLX 2WD KÉSZLETEN

Modell kód: V4TZ
Bruttó: 7 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500909
Modell kód: V4TZ
Hirdetési kód: PRCAR-500909

Szín:-

Hengerűrtartalom0 cm3

Üzemmód:Benzin

Gyártási év2024

Teljesítmény:0 kW / 0 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

0 cm3

Benzin

2024

0 kW / 0 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-21%

9 840 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 110 030 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U2
9 840 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-55535
7 740 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-55535

Szín:SELYMESEZÜST

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

SELYMESEZÜST

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Készleten

-21%
FOGLALVA!

9 840 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 110 030 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 2WD 6MT SUNROOF

Modell kód: V4U2
9 840 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-55545
7 740 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-55545

Szín:NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 129 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

NAPSZÉLSÁRGA/KOZMIKUSFEKETE

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 129 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Részletek   
Részletek   

Rendelés alatt

-21%

9 840 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 110 030 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4U2
9 840 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500290
7 740 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-500290

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-21%

9 840 000 Ft

  

7 740 000 Ft  

HAVI 110 030 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4U2
9 840 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500291
7 740 000 Ft
Modell kód: V4U2
Hirdetési kód: PRCAR-500291

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-18%

9 680 000 Ft

  

7 915 000 Ft  

HAVI 112 517 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4U0
9 680 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500286
7 915 000 Ft
Modell kód: V4U0
Hirdetési kód: PRCAR-500286

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-18%

9 680 000 Ft

  

7 915 000 Ft  

HAVI 112 517 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GL+ 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4U0
9 680 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500342
7 915 000 Ft
Modell kód: V4U0
Hirdetési kód: PRCAR-500342

Szín:ALAP

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

ALAP

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

10 340 000 Ft

  

8 240 000 Ft  

HAVI 117 138 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4U1
10 340 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500292
8 240 000 Ft
Modell kód: V4U1
Hirdetési kód: PRCAR-500292

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

10 340 000 Ft

  

8 240 000 Ft  

HAVI 117 138 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4U1
10 340 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500345
8 240 000 Ft
Modell kód: V4U1
Hirdetési kód: PRCAR-500345

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

10 580 000 Ft

  

8 490 000 Ft  

HAVI 120 692 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4U3
10 580 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500294
8 490 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-500294

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-20%

10 580 000 Ft

  

8 490 000 Ft  

HAVI 120 692 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.4 GLX 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4U3
10 580 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500344
8 490 000 Ft
Modell kód: V4U3
Hirdetési kód: PRCAR-500344

Szín:-

Hengerűrtartalom1373 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:95 kW / 127 LE

Váltó:6 FOK. MANUÁLIS

-

1373 cm3

Hybrid

2024

95 kW / 127 LE

6 FOK. MANUÁLIS

Rendelés alatt

-15%

11 590 000 Ft

  

9 880 000 Ft  

HAVI 140 451 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS RENDELHETŐ

Modell kód: V4TT
11 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500297
9 880 000 Ft
Modell kód: V4TT
Hirdetési kód: PRCAR-500297

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-15%

11 590 000 Ft

  

9 880 000 Ft  

HAVI 140 451 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS RENDELHETŐ

Modell kód: V4TT
11 590 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500296
9 880 000 Ft
Modell kód: V4TT
Hirdetési kód: PRCAR-500296

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-15%

12 330 000 Ft

  

10 500 000 Ft  

HAVI 149 265 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4TU
12 330 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500298
10 500 000 Ft
Modell kód: V4TU
Hirdetési kód: PRCAR-500298

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-15%

12 330 000 Ft

  

10 500 000 Ft  

HAVI 149 265 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 6AGS 4WD RENDELHETŐ

Modell kód: V4TU
12 330 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500299
10 500 000 Ft
Modell kód: V4TU
Hirdetési kód: PRCAR-500299

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

12 490 000 Ft

  

10 690 000 Ft  

HAVI 151 966 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4TV
12 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500300
10 690 000 Ft
Modell kód: V4TV
Hirdetési kód: PRCAR-500300

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

12 490 000 Ft

  

10 690 000 Ft  

HAVI 151 966 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4TV
12 490 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500301
10 690 000 Ft
Modell kód: V4TV
Hirdetési kód: PRCAR-500301

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Készleten

-9%
AKÁR 0% THM

12 340 000 Ft

  

11 290 000 Ft  

HAVI 160 496 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GL+ 4WD 6AGS

Modell kód: V4TU
12 340 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-52162
11 290 000 Ft
Modell kód: V4TU
Hirdetési kód: PRCAR-52162

Szín:HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2023

Teljesítmény:75 kW / 102 LE

Váltó:aut. (6 FOK.)

HŰVÖS GYÖNGYHÁZFEHÉR

1462 cm3

Hybrid

2023

75 kW / 102 LE

aut. (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

13 240 000 Ft

  

11 360 000 Ft  

HAVI 161 491 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4TW
13 240 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500302
11 360 000 Ft
Modell kód: V4TW
Hirdetési kód: PRCAR-500302

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)

Rendelés alatt

-14%

13 240 000 Ft

  

11 360 000 Ft  

HAVI 161 491 FT-TÓL!

SUZUKI VITARA 1.5 GLX 6AGS 4WD Panorámatető RENDELHETŐ

Modell kód: V4TW
13 240 000 Ft
Hirdetési kód: PRCAR-500303
11 360 000 Ft
Modell kód: V4TW
Hirdetési kód: PRCAR-500303

Szín:-

Hengerűrtartalom1462 cm3

Üzemmód:Hybrid

Gyártási év2024

Teljesítmény:85 kW / 114 LE

Váltó:AUT (6 FOK.)

-

1462 cm3

Hybrid

2024

85 kW / 114 LE

AUT (6 FOK.)


Ajánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Suzuki Fehérvár - Autócentrum Szabó
Cím
8000 Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.
Telefon
Szerviz
Nyitva tartás
Értékesítés:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva

Szerviz/Alkatrész:
Hétfő-Péntek: 08:00-17:00
Szombat-Vasárnap: Zárva

Kedves Ügyfelünk!
2024. március 29 - április 1 között
ZÁRVA TARTUNK.



Visszahívást kérek


Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.
Az adatvédelmi tájékoztató tartalmát megismertem. A tájékoztató ismeretében hozzájárulok a sütik használatához. További információk